CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Tanal, Şanlıurfa Pazaryeri'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında limonla şov yapan Tanal, soğanın kilo fiyatı üzerinden provokasyona girişti.

LİMONLU ŞOV KARŞILIK BULMADI

Tanal, elindeki limonu sıkarken, vatandaşlara AK Parti'ye oy vermeme çağrısı yaptı. Soğanın 25 kilo olduğunu söyleyen Tanal, "Çoluk çocuğunuzun geleceği için AK Parti'ye oy vermeyin." dedi.

"DAVAMIZI SATMAYIZ BİZ"

Limon ve soğan üzerinden provokasyon yapan Tanal'a vatandaşları tepkisi ise çok net oldu. Limonlu şova geçit vermeyen bölge halkı, "Bir limona, bir soğana ülkemizi mi satacağız? Davamızı satmayız biz." sözleri ile Tanal'a tepki gösterdi.

APAR TOPAR BÖLGEDEN AYRILDI

Bölgede beklediği karşılığı bulamayan Tanal, apar topar alandan ayrılmak zorunda kaldı.

VALİ AYHAN PROVOKASYONA CEVAP VERDİ

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan CHP'li Tanal'ın paylaşımına tepki göstererek şuifadeleri kullandı;

Sosyal medyadaki bu tarz paylaşımlarla halkımız, provokasyonlara fırsat vermeyecektir. Varsa somut ihbar, Devletimizin kurumlarına resmî yollardan bildirilebilirse gereği yapılacaktır. Kimsenin hiç endişesi olmasın, tarafımızca seçim güvenliği için tüm tedbirler alınmaktadır.

Yorumlar 160 Yorum Var
  • Siirt 1963 27.04.2023 00:16
    Yuh çeken ağzınız dert görmesin Allah razı olsun sizden önce vatan millet bayrak VATAN VARSA BİZ VARIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN DÜNYA LİDERİ varolsun Allah muhafaza eylesin AMİN inşaALLAH
  • Karaaa 24.04.2023 14:21
    Helal olsun şanlııııı Urfalı Müslüman din kardeşlerime
  • Rrrrr 23.04.2023 23:13
    Helal olsun Urfa size
  • malkoçoğlu 23.04.2023 14:53
    Şanlıurfamın güzel insanları kardeşlerimiz negüzel cevap vermiş Allah hepinizden razı olsun.Rabbim bu cennet vatana sahip çıkanları sen şehitlerle haşret.
  • Şanlıurfa spor lu 23.04.2023 13:43
    Şanlı ünvanını boşuna almadık kardeşim soğansız olur vatansız olmaz bizde böyle ha içimizde çürük elma yokmu var onlarada inat tek devlet tek bayrak tek millet güzel Türkiyem benim.
Daha fazla yorum görüntüle