Bir Sokak röportajı sırasında Kürt genç HDP'ye oy vermeyeceğini söyleyince, PKK yandaşı HDP'li bir kişinin sözlü saldırısına uğradı. Skandal ifadeler kullanan terör örgütü destekçisi şahıs, dağda öldürülen terörist dayısı için "şehit" dedi.

14 Mayıs genel seçimleri yaklaşırken, sokağın nabzını tutan yayınlar artıyor. Sokak röportajının birinde dikkat çeken görüntüler kaydedildi.

Sokak röportajında hangi partiye oy vereceği sorulan bir Kürt genç, "Muharrem İnce'ye oy vereceğim." dedi. Bu sırada o noktada bulunan PKK yanlısı bir kişi, "Muharrem İnce kimdir oğlum! HDP'ye versene. Aslını inkar etme." dedi. Genç kendisini, "Benim amcam şehittir." diyerek savundu ve HDP'ye oy vermeyeceğini söyledi. Daha da çirkinleşen PKK destekçisi, "Benim dayım da dağda, o da şehittir." diyerek öldürülen teröristi şehit ilan etti.

Yorumlar 307 Yorum Var
  • sebahittin özbek 27.04.2023 17:04
    Adam gibi konuş zannetme ki bu devlet seni bulup bunun hesabını sormaz.kardeşçe yaşamak isteyen yaşar haaa olmadı senin gibi vatan hainliği yapacaksa sarı torba hazır insan olun insan la bi bitmediniz savaş sa savaş bu ülkede 1 hain bile kalsa bu savaş sürecek ..la bi adam olunda kardeş gibi yaşayalım da
  • son osmanlı 24.04.2023 14:23
    ey ehli gaflet 14 Mayıs günü sizin bittiğiniz gün olacaktır. bir dahada Allah size siyaset yapacak feraset vermesin
  • ömer 24.04.2023 14:02
    hdp ye oy vermeyi değerli zannediyor... hdp ye oy vermeyeni de aslını inkar etmekle bir tutuyor... kürt olmakla terörist olmak arasında ki farkı anlamayan cahil bir insan yapacak bir şey yok...kürt isen hdp ye oy vereceksin bitti. ilkel bir görüş ama yapacak bir şey yok... yahu ben başka birine oy vereceğim yok olmaz...niye olmaz seni tatmin etmek zorunda mıyım...sen kimsin benim adıma
  • vatandaş nuri 24.04.2023 13:33
    devletsen yakalayıp 1 saat içinde atarsın içeri olur biter böyle alçakları..
  • Bitlisli 24.04.2023 13:03
    PKK nın demokrasi anlayışı bu.Baskıyla zulümle oy almak.
Daha fazla yorum görüntüle