Muhalif yazar Sevan Nişanyan, 14 Mayıs seçimlerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerde havada karada Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı galip geleceğini söyleyen Nişanyan, “Türkiye'yi biraz tanıyan bir insanın Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına ihtimal vermesini absürt görüyorum.” dedi. 

Sevan Nişanyan’ın açıklamaları şu şekilde; 

“Kılıçdaroğlu ağzıyla kuş tutsa da, ekonomi komple batsa da havada karada bu sene önümüzdeki sene gelecek sene ve gelecek yüzyılda Tayyip Erdoğan kazanır. Mümkün değildir Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanması. Yani birazcık siyasi ön görüsü olan birazcık siyaset duygusuna sahip olan birazcık Türkiye'yi tanıyan birazcık İstanbul ve Ankara’nın 1-2 semti dışında Türkiye’yi tanıyan bir insanın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağına ihtimal vermesini absürt görüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz çünkü bir şeyi temsil etmiyor.”

Yorumlar 120 Yorum Var
  • Yörük GURD 25.04.2023 16:13
    Burada kendi kitlesine mesaj gönderiyor ; firesiz oyunuzu kullanın diyor
  • Muratti 25.04.2023 11:22
    Reisle devam
  • Siirtli 25.04.2023 01:24
    Çünkü önceliğimiz BEKA. vatan olmadan asla! Ülkemizi böldürtmeyecegiz!!!!
  • vatandaş 25.04.2023 01:21
    bu ülkede yanlış eğitim sistemi milyonlarca okumuş cehalet yarattı bu zaten bilinçli yapılmış bir iş.buradan bakıldığında bu muhalefetin cesareti hangi hedef kitleden aldığı ortadadır.bu seçim bize ,kendi tarihine,kendi milletine,kendi kültürüne ,kendi dinine düşman bi haber yabancı batı özentili toplum ve eğitim sistemimizin gizli ellerle yıllardır nasıl sabote edilmiş olduğunu gösteriyor.
  • Konya mehmet 25.04.2023 00:04
    Şu ana kadar gördüğüm en dürüst seçim analizi yapılmış doğrusuda bu reisle yola Devam
Daha fazla yorum görüntüle