Halk TV canlı yayınına katılan İyi Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, CHP'den aday olan eski Adalet Bakanı DEVA Partili Sadullah Ergin hakkında "Parlamentoda hesaplaşacağız" dedi.

14 Mayıs seçimleri öncesinde muhalefette ortak listede karar kılındı. DEVA, Gelecek, Demokrat ve Saadet Partisi'ne kontenjan açan CHP, birçok ilde bu partilerden adayları listesine aldı.

Bu kapsamda Ankara CHP listesine giren DEVA'lı eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin büyük tepki çekti. Ergin'in adaylığı muhalefette büyük krize neden oldu..

Halk TV canlı yayınına konuk olan İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Sadullah Ergin ve DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a seslendi.

"İttifak ortağı olmak, her dediğini onaylamak anlamına gelmez" vurgusunda bulunan Çömez, Ergin'i hedef aldı.

"SADULLAH ERGİN YAPTIKLARININ VE YAPMADIKLARININ HESABINI VERECEK"

Çömez, "Hem Sadullah Ergin’e, hem Ali Babacan’a hem de Mustafa Yeneroğlu’na sesleniyorum. Siz eğer böyle alçakça bir davanın (Ergenekon-Balyoz) arkasında durursanız parlamentoda karşınızda beni bulacaksınız. Ve Sadullah Ergin, o dönemin kudretli adalet bakanı olarak Silivri zindanlarında pinpon oynadığı günleri unutmasın. Parlamentoda kendisiyle hesaplaşacağız. Yaptıklarının ve yapmadıklarının hesabını verecek. İttifak ortağı olmak her dediklerini onaylamak anlamına gelmez. Çıksınlar benim karşıma teker teker konuşsunlar." dedi.

 

Yorumlar 71 Yorum Var
  • Anadolu 26.04.2023 15:45
    Parlemantoya girdin'de ; paylaşman kaldı..? % 7 Baraj..? Milletin şehidine hakaret et, Ulkeyi bölecegım diyen terö riste selam dur,parlemanto hayali kur..! Milli ve yerli Türk Milleti: koyun, kuzu...?
  • Fettah Adıgüzel 26.04.2023 13:38
    Yiyin birbirinizi hainler
  • belde 26.04.2023 13:26
    bunlar anlaşılan ağababaları öğretmemiş, ingiliz parlementosundan mı bahsediyorsun. bu milletin vekillerinin olduğu yer Büyük Millet Mecilisidir. İngiliz avamları temsil edilmiyor burada. ancak içimizdeki ingiliz avamları şu an çok çalıştıkları belli. ancak bu oyun milletten döner
  • belde 26.04.2023 13:24
    kimlerin iyilik partisinde etkin olduğu belli. önce kendinize iyilik yapın sonra millete dönün. şu an uzaktan kumanda harekatı yapılıyor. millet ittifakı millete ayar çekiyor bence.
  • Mehmet 26.04.2023 13:23
    Şimdiye kadar kime hesap sorabildin?
Daha fazla yorum görüntüle