Terör örgütü PKK/KCK'nın siyasi uzantısı HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, "Kullanacağımız oyumuz bir Yeşil Sol'a bir Kemal Kılıçdaroğlu'na" çağrısını sözlerini sarf etti.

İstanbul'un Esenler ilçesinde konuşan Buldan, terör örgütü PKK'nın propagandasını dillendirdi.

"31 MART'TA NASIL YENİLGİYE UĞRATTIYSAK BU SEÇİMDE DE AYNI YENİLGİYİ YAŞATACAĞIZ"

14 Mayıs'ın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Buldan şöyle konuştu:

"Onların bu ülkeyi yönetmesine asla izin vermeyeceğiz.

31 Mart tarihinde yapılan seçimlerde onları nasıl yenilgiye uğrattıysak bu seçimde de aynı yenilgiyi yaşatacağız.

Kullanacağımız oyumuz bir Yeşil Sol'a bir Kemal Kılıçdaroğlu'na."

ÖZALAN: SADECE MOLOTOFU EKSİK

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan Twitter'daki hesabından, HDP'li Buldan'a ve 7'li masa paydaşlarından Meral Akşener'e tepki göstererek, "Kandil'deki teröristlere selam yollayan Pervin Buldan, pazarlıklar sonucu anlaştıkları Kemal Kılıçdaroğlu'na oy istiyor. Meral Akşener ve Pervin Buldan, ortak miting yapacak mı? Ha Meral Akşener, ha Pervin Buldan! Meral Akşener'in sadece molotofu eksik!" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 84 Yorum Var
  • ssvci2023 06.05.2023 09:50
    bunlar hangi ülkede böyle kudura bilir agir kanunlar ceza infazlar cail grlmeli tepemize sicmadiklari kaldi terörüstlerin
  • EBED10 30.04.2023 10:33
    ASİL TÜRK MİLLETİ Sizin Gibi YÜZSÜZLERİ Sandığa GÖMMEYE HAZIR
  • Abdülbaki Yeşil 29.04.2023 15:42
    Bu teröristlerle benim resmim olsa ne yapardı savcılar bu kadın resmen Kandil e gidiyor orada yatıp kalkıyor geri geliyor partinin başına nasıl oluyor birisi açıklasa.
  • Drachen 1 29.04.2023 15:05
    Siz dua edin Türkiye'de yaşıyorsunuz. Avrupa'da olsanız sessizce 7 sülalenizi yok etmişlerdi. Ama Türkiye'de Meclise kadar girebiliyorsunuz . Lan Antalya'daki Turizm tesislerinin %70 sizin ama daha halen AÇ olduğunuzu söylüyorsunuz. Uyuşturucudan kazandığınız para'da sizde , daha ne istiyorsunuz.Size büyük Ermenistanı kurdurmayacağız bekleyin görün.
  • MADEN 23 29.04.2023 13:30
    Pervin BULDAN, Sırrı ÖNDER, Sezai TEMELLİ, GERGERLİOĞLU VE HDP ELEBAŞLARI nın tamamı ABD İMALATI DIR, Gerçek bir Terörist tirler. ABD nin Türkiye yi bölme, Büyük İsrail ve Ermenistan ı kurma planının Temel enstrümanlarıdır..
Daha fazla yorum görüntüle