Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekili Ahmet Şık, Emek ve Özgürlük İttifakı olarak beraber yer aldıkları HDP'ye sert sözlerle yüklendi. Vatandaşlarla bir araya gelen Şık'ın, "Bak Selahattin bugün canımızı okumuş güya aynı ittifaktayız. Selahattin’i çıkar he HDP'den ortada HDP kalmaz. Ben Kürt faşisti ile uğraşamam bu kadar." ifadelerini kullanması dikkat çekti.

HDP milletvekili olarak meclise giren sonrasında Türkiye İşçi Partisi'ne geçen TİP İstanbul milletvekili Ahmet Şık, kendisini meclise taşıyan ve şu anda da Emek ve Özgürlük İttifakı olarak beraber yer aldıkları Halkların Demokratik Partisi (HDP)'ne salvolarda bulundu. 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Emek ve Özgürlük İttifakı çatısı altında kendi listeleriyle seçime giren TİP'in İstanbul Milletvekili Adayı Ahmet Şık'ın bir vatandaşla konuşurken söylediği sözler gündem oldu. Şık, kendisine sorulan HDP sorularına sert sözlerle cevap verdi. Şık, "Bak Selahattin bugün canımızı okumuş güya aynı ittifaktayız” ifadelerini kullandı.

"SELAHATTİN'İ ÇIKAR HDP'DEN ORTADA HDP KALMAZ"

"Selahattin’i çıkar he HDP'den ortada HDP kalmaz" diyen TİP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Şık, "Maalesef ben tamamından rahatsızım zaten. Türk faşisti var, Kürt faşistiyle de uğraşamam. Bu kadar yani" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

 

Yorumlar 12 Yorum Var
  • meyyid 29.04.2023 11:02
    tüm milliyetçi kardeşlerimizi başbuğ bahçeli ve reis erdoğan çatısı altında toplanmaya davet ediyorum.türkün türkden başka dostu yok...
  • Arif Efendi 29.04.2023 10:03
    zaten HDP diye bir parti kalmadı ki, YSP yi kurdular.
  • Alper 29.04.2023 09:39
    Menfaat ve çıkar birlikteliği dağılmaya mahkumdur
  • Reis Hürdolaş 29.04.2023 08:46
    Onların birlikteliği " örümcek evi" gibidir. İnşallah dağılıp gidecekler
  • Tc yaşa 29.04.2023 07:14
    Turkiye düşmanı hepsi rabbim fırsat vermesin inşallah
Daha fazla yorum görüntüle