Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, TEKNOFEST'e konuk oldu. İki lider, Togg ile Atatürk Havalimanı'ndan ayrılırken CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlarken gülümseten bir diyalog yaşandı.

"BUNU ADAY YAPACAKTIM, KAYBOLDU ORTADAN"

Başkan Erdoğan, Öztürk için "Ben bunu aday yapacaktım, kayboldu ortadan. Biraz çok çalış. Bu tam milli" dedi. Sağlık durumu hakkındaki soruya da yanıtlayan Erdoğan, "Elhamdülillah gayet iyiyim" şeklinde konuştu. Erdoğan daha sonra, "Bana bak. Biraz çok çalış." diyerek Öztürk'e takıldı. Öztürk de, "Vallahi çok çalışıyoruz yoğunuz. Ülke gündemi de yoğun" diyerek yanıt verdi. 

ALİYEV: BİZİM KIZ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de, "İkinci Karabağ savaşında en tehlikeli yerlere gitti. Bizimle ağladı, bizimle sevindi, bizimle kutladı. Bu kız, bizim kız" sözlerini kaydetti. 

 

 

 

Yorumlar 30 Yorum Var
  • ppm 02.05.2023 21:15
    Bu kız ,bizim kızımız gerçekten ve herşeyi hakediyor maaşallah...ne verilse azdır !!!
  • sfs 01.05.2023 16:20
    hakikaten fulyaya yakışırdı bi adaylık be
  • Haluk 01.05.2023 10:53
    Bakın bir muhabir bile kardeşliğimiz için ne kadar önemli nediyor Azeri başkanımız Aliyev " bizimle ağladı bizimle güldü heryere geldi ", işte budur Fulya kardeşimizden Allah razı olsun , şahan da biraz baksın örnek alsın saçma ivedik yüzünden Azeri kardeşlerimizle aramızı açacaktı olimpiyat filminde , bozguncu..
  • Ali 30.04.2023 06:18
    Allah razı olsun doğruluk yolunda çalışanı Allahım zayi etmez yolu açık olsun
  • vatansever 01 30.04.2023 06:12
    Gelecek sene bir ilçe belediye başkanlığı, layıkı ile yapacaktır, sonrası bir büyük belediye olabilir, çizgisini bozmaz ise, Reis şimdiden planlama, eğitim ve çalışma için Fulya ile bir ekip ilgilensin, Milli, Yürekli, Dobra ve insanı seven bir insan .. böylesi çok az bulunur
Daha fazla yorum görüntüle