14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala 7'li koalisyonda vaat edilen koltuklar netleşmeye başladı. Bugün bir Youtube kanalında röportaj veren CHP'li Muharrem Erkek, 7'li masanın iktidara gelmesi durumunda kendisine bakanlık verileceğini ilk ağızdan açıkladı.

"ADALET BAKANI OLACAĞIM" AÇIKLAMASI

Muharrem Erkek katıldığı programda 7'li masanın iktidarı durumunda adalet bakanı olacağını ilan etti. Seçimin ilk turda biteceğini iddia eden Erkek "Kurulacak olan kabinede adalet bakanı olarak görev yapma ihtimalimiz yüksek. Buna göre de çalışmalarımızı yürütüyoruz." açıklamasında bulundu. Bugüne kadar birçok kez 7'li masanın iktidarı durumunda adalet bakanı olacağı iddia edilen Erkek'in daha önce terör örgütü PYD/YPG'ye güzellemeler yaptığı ortaya çıktı. 

CHP'Lİ ERKEK 'SINIRIMIZDA PYD OLSUN' DEMİŞTİ

Muharrem Erkek, terör örgütünü öven ifadeler içeren bir konuşmasında, "Bizim sınırımızda başkası olacağına PYD olsun. Bizim için hiçbir sakıncası yok bunun. Biz yalnızca bölgemizde değil, Orta Doğu'da da barışı tesis etmek zorundayız. Türkiye olarak buna örnek olmak zorundayız. Öncülük yapmak zorundayız" ifadelerini kullanmıştı. Terör örgütünün Türkiye'nin sınır komşusu olmasını isteyen bir kişinin Türkiye Cumhuriyeti'nde bakan olacağının açıklanması seçim öncesi seçmende nasıl bir etki oluşturacak merak konusu oldu. 

 

Yorumlar 52 Yorum Var
  • yuh 05.05.2023 02:11
    adam bildiğin terörist ve adalet bakanı yapacaklarmış hatta ona sorsan çoktan olmuş da kimse bilmiyor. saftirikler ya ne içiyonuz la siz kafayı yemiş bunlar her vatan evladı bu chp iktidar olmasın diye yapabildiği kadar çocuk yapmalı onlarıda düzgün yetiştirmeli
  • TÜRKALP 05.05.2023 01:54
    Bunlar nasıl bir partide yönetici oluyor ve nasıl siyaset yapıyor ? Anayasa mahkemesine veya bu ülkenin kanunlarını yöneten kurumlara sormak istiyorum bir vatandaş olarak bu kişiler vatan haini değillerse vatan hainliğinin nasıl bir açıklaması var bunlar vatan haini değilse kim vatan haini suçunu işlemiş oluyor ? Vatan haini Düşünce özgürlügü adı altındamı ele alınıyor ?
  • Yakup 05.05.2023 01:21
    Chp iktidara kesinlikle gelemez.Çünkü pazarda başörtüsünü yırtıp attığınız kadının,toplatıp yaktığınız Kur’an’ın,Kur’an okuturken yakalanıp sakalları tutam tutam yolunan hocaların,ahır yapılan camilerin âhı var.Allah’ım sen bu zihniyete iktidar yüzü gösterme.
  • ümit 05.05.2023 01:04
    başkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN dünya liderimiz seninle ölümüne ülkesini şaha kaldıran lider kendisine değer katanların lideri
  • meraci83 05.05.2023 00:58
    Olur, Olur! Çok nitelikli adaletsizlik bakanı olur.
Daha fazla yorum görüntüle