Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara’nın Mamak ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. Liseli öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbette "Gelecek sizlersiniz" dedi. Bir öğrencinin fotoğraf çekildikten sonra takipçi istediği ise Bakan Koca’yı gülümsemesine neden oldu.

Kendisiyle fotoğraf çektiren bir gencin, "Bakanım ben sizi etiketliyeceğim. Siz de beni etiketleyin. Sizin takipçiniz çoktur." sözleri gülümsetti. Bakan Koca fotoğraf çektirdiği gence hangi üniversitede eğitim almak istediğini sordu. Genç, Milli Savunma Üniversitesi’nde eğitim planladığını söyledi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • OGS 05.05.2023 10:50
    Tıp fakültesini bitirip boşta kalan, ya yalan söylüyor ya da yalan söylüyor...
  • gül bülbül 05.05.2023 09:12
    tıp okuyupta boşta kalanı hiç görmedim daha son sınıfta maaş almaya başlayan tek meslek tıp fakültesinde okuyanlar
  • nitekim 05.05.2023 02:26
    Türkiye'nin İslam aleminin geleceği için hayırlı evlilikler yapıp çoğalmalıyız. bakınız hdp eski seçimlerde %5 alırken şimdi %10'u geçiyor. tehlike çok büyük. devlet önlem almalı. milli güvenliğimiz tehdit altında. bugün sınırdayız peki bir sonra ki seçimde fare gibi üreyen hdpliler %20 olacaktır muhtemelen. peki biz cumhurbaşkanının 3 çocuk söylemini ne kadar dikkate alıyoruz.
  • Emekçi 05.05.2023 02:13
    Tıp fakültesi demesini beklemiyorduk aferin bilinçli çocuk, 6 yıl okuyup işsiz kalan oğlumdan sonra doktor kelimesi bile beni üzer oldu kıymet bilmezler yüzünden yazık oldu emeklerimize yazık