Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da konteyner kentte kalan depremzedelerle bir araya geldi.

Antakya'da Konya Konteyner Kent'e gelen Koca, burada kalan depremzedeleri ziyaret etti. Depremzedelerin taleplerini dinleyen Koca, yemek tırına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.

Bakan Koca'nın yemek verdiği depremzede kadın, emeklerini unutmadıklarını belirterek, "Sizi çok seviyoruz. İyi ki varsınız. Sonuna kadar arkanızdayız. Dualarımızla da desteklerimizle de her zaman." dedi.

Bir başka afetzede kadın da depremin ilk gününden beri kendilerini yalnız bırakmadığı için Koca'ya teşekkür etti.

Depremde çok büyük kayıpları olduğunu anlatan kadın, şunları kaydetti:

"Birinci derece yakınlarımızı kaybettik ama biz sizi televizyonlarda, Hatay çevresinde gördüğümüzde büyük gurur duyuyoruz. Gerçekten size, Süleyman bakanıma (İçişleri Bakanı Süleyman Soylu), bütün bakanlarımıza ayrıca çok çok teşekkür ediyoruz. Emeğinize, yüreğinize sağlık. Başarılar diliyoruz. Dilerim bir daha sizlerle hep beraber yine devam ederiz. Siz olmazsanız, AK Parti olmazsa biz burada unutulacağız. Biz bunu biliyoruz."

Koca da depremzedelerin ifadelerinin ardından burada olduklarını ve kendilerini unutmayacaklarını kaydetti.

Sağlık Bakanı Koca, depremzedeleri ziyaretinin ardından İskenderun, Defne ve Antakya’da devam eden hastane inşaatlarında incelemelerde bulundu.

 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Maraşlı Abdullah 06.05.2023 00:34
    Bu millet bunlara nankör DAVRANMAZ. İki soğan cücüne oy verecek kadar alçalmadık evel ALLAH. ERDOĞAN A AHDE VEFA ZAMANI
  • SARIÇİÇEK 06.05.2023 00:28
    CHP nin kalelerinden birisi hatay Sayın Bakanıma böylederse?Bay bay kemal ayvalardasın koçum...Allah sizi sandıga gömecek kemal..
  • Samsunlu 06.05.2023 00:13
    Adamsin bakanim... tam destek...
  • Fehmi 05.05.2023 23:54
    Tek umut ak parti.
  • tepki 05.05.2023 22:40
    akp bir kac yilda yapar tam olmasa chp pkk gelir ise bin yil beklersiniz parasi olan yapar ise yapar yoksa heykeller ile fantasi yaparsiniz sadece sorun olda kalmaz bakacak yer su bu yok diger tarafa akin eder o zaman buyuk sorun olacak hele pkk oy veren halk tam nankør yillarca akp neler yapti onlar icin adamlar alismis cukur magara yasama normal yasak zor geliyor yine pkk
Daha fazla yorum görüntüle