Ülke TV ekranlarında Mustafa Yıldız'ın "Gündem" programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen konuk oldu.

Aynı zamanda AK Parti Trabzon Milletvekili adayı olan Şen, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonuçlarıyla ilgili yaptıkları araştırmalar hakkında ses getirecek açıklamalarda bulundu.

"İLK TURDA ALACAĞIMIZI ÖNGÖRÜYORUZ"

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yedili masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu karşısında seçimi ilk turda kazanacağını belirten Şen şöyle konuştu:

"Cumhur İttifakı olarak seçimi ilk turda alacağımızı öngörüyoruz. Bunu sahalar zaten gösteriyor. Dünkü İstanbul mitingini sordunuz ya. Onun dışarıya bir cevabı varsa Dünyaya cevap. 'Oturun oturduğunuz yerde kendi ülkenizin siyasetinizle ilgilenin. Ülkemizin siyasetine iktidarına muhalefetine seçimlerine karışmayın' demek o.

Ama içeriye cevapları şu; 

Seçimin sonuçları 3 aşağı 5 yukarı belli oldu demek. Yani o büyük muhteşem mitingi yapan taraf seçimi aldı anlamına geliyor."

Seçime günlerin kaldığını belirten Şen, geleceği bilemeyeceklerini kesin sonucu Allah'ın bileceğini sözlerine ekledi.

ANKETLERDE YAPILAN HİLEYİ CANLI YAYINDA DEŞİFRE ETTİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen muhalefete yakınlığıyla bilinen araştırma şirketlerinin anketlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Anketlerdeki son durumlara ilişkin seçim yasakları kapsamında olduğu için oy oranı veremeyeceğini ifade eden Şen, "Kararsızların yüzde 38 bloğunda gösteren araştırmalar gördüm. Yok öyle bir şey bu tamamen yalan. Araştırma yapmayı bilmemekten kaynaklanan ya da AK Parti'yi yüzde 30'un altında gösterebilmek için yapılan bir hile" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 23 Yorum Var
  • Mahmut 09.05.2023 10:44
    İnşallah
  • Bayram 09.05.2023 10:24
    İnşallah alacağız. Rabbimin yardımı reisle beraberdir.
  • ADEM AKYOL 09.05.2023 09:17
    İnşa Allah kazanacağız.
  • erol/antalya 09.05.2023 08:56
    Neden bu kadar emin konuşuyorsun tepeden bakmakla olmuyor, inin aşağıya inin halkın arasına, size göre her şey çanta da keklik. Ama öyle değil!
  • Nezih 09.05.2023 08:47
    İnşaallah kazanacak.........
Daha fazla yorum görüntüle