14 Mayıs'taki tarihi seçime 5 gün kala muhaliflerin aşırıcı tutumları sokağa yansıyor. Son olarak İYİ Partililer, Arapça yayın yapan haber kanalı El Cezire'nin kadın muhabirine saldırdı.

"BURASI TÜRKİYE BURADA ARAPÇA KONUŞAMAZSIN"

Ümraniye'de seçim çadırlarını tek tek dolaşarak vatandaşlara soru soran kadın muhabire yaklaşan bir İYİ Partili pervasızca bir şekilde, ''Burası Türkiye burada Arapça konuşamazsın, ülkene dön" ifadelerini kullanarak yayınını engellemeye çalıştı.

Irkçı ifadeleri duymazdan gelen muhabir, Arapça haber anonsunu devam ettirince İyi Partili üstüne yürüyerek eline vurdu. Olay büyümeden polis İyi Partiliye müdahale etti.

AMERİKAN VE İNGİLİZ MEDYA KURULUŞLARINA HİÇBİR SALDIRI GERÇEKLEŞTİRİLMEDİ

Fanatik ve aşırıcı ırkçılar, Türkiye'de sahte haberler yapan CNN - BBC gibi İngilizce yayın yapan Batılı haber kuruluşlarına şimdiye kadar bir tepki göstermedi.

İLETİŞİM PLATFORMU'NDAN ÇİRKİN SALDIRIYA KINAMA

İletişim Platformu sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Batı merkezli hegemonya karşısında ilkeli ve tarafsız bir duruş sergileyen @ajmubasher’in 14 Mayıs seçimlerini takip eden muhabirine karşı yapılan ırkçı saldırıyı kınıyoruz. El Cezire’ye yöneltilen nefret dilindeki iki yüzlülüğü kamuoyunun takdirine bırakıyoruz!" ifadelerine yer verdi.

 

 

Yorumlar 368 Yorum Var
  • Erzurum'lu Telat 11.05.2023 00:52
    Ulan embesil sahte milliyetçi eğer müslümanım diyorsan İSLÂM'ın kitabı KUR-AN'ı KERİM'de arapça alçak adam arapçadan neden rahatsız oluyorsun o zaman KUR-AN'ı KERİM'e el sürme
  • Ahmet 10.05.2023 23:37
    Bölücü Ermeni teröristlerine ağzını açmazsın, gelir din kardeşine utanmadan söz söylersin.
  • Ramazan 10.05.2023 22:47
    Terbiyesiz adam, İngiliz veya Amerikan muhabir olsaydı çizmesini yalardın.
  • Anadolu 10.05.2023 22:35
    Yakalayin şu emperyalist uşağını..!
  • dipNot 10.05.2023 21:23
    bu terbiyesiz adami sinirdisi edin. istedigi yer yunanistan mi, avrupa mi, ..., nereye isterse. O kadin senden daha degirli bizim icin!
Daha fazla yorum görüntüle