AK Parti'nin son reklam filmi büyük beğeni topladı. "Haydi bir daha, bir daha bir daha, hem coşup hem söyleyelim. Aşkınan çalışan yorulmaz." başlığıyla sosyal medyadan paylaşılan kısa filmde şimdiye kadar yapılan birbirinden güzel ve coşku dolu reklam müzikleri bir arada sunuldu. 

Kısa reklam filminde, "Bizim şarkılarımız da Reis gibi millidir, yerlidir, efsanedir." ifadeleri dikkat çekerken şimdiye kadar her seçimi büyük farkla kazanan Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 yıldaki büyük hizmetleri anlatılıyor.

Videonun sonlarına doğru, vesayet tarafından kapatılan Refah Partisi'nin "Refah'ın vakti geldi" seçim müziğiyle "Eski Türkiye" uzantılarına gönderme yapıldı.

Yorumlar 89 Yorum Var
  • Ali 11.05.2023 14:42
    ALLAM ım seni başımızdan eksik etmesin sen Rabbimin bir lütfusun bize sunduğu davan davamızdır yolun yolumuzdur. Senin ALLAH ına kurban Reis Senin ağladık Seninle güldük Seninle üzüldük Seninle sevindik çünkü sen bizden birisin çünkü sen ülkene aşıksın çünkü sen Albayrağa sevdalısın onun için sen bizimsin bizdensin ALLAH yar ve yardımcın olsun inşallah
  • Talat 11.05.2023 14:12
    Senin leyiz
  • aksaray 11.05.2023 12:59
    Yürü reyis sen yürüki azgın esen rüzgarlar durulsun. sen yürüki kainatta var olan mazlum insanlar seni dualarla uğurlasınlar. sen yürü reis senin var oluşun bir tesadüf değildir.
  • Mehmet Selman 11.05.2023 11:07
    Ağzından ALLAH CC İsmi şerifi düşmeyen bir insan ancak ve ancak ALLAH CC için sevilir,Seni ALLAH CC rızası için seviyorum Başkanım,RABBİM CC yolunı ve bahtını aşık etsin AMİN.
  • Hmzh 11.05.2023 10:50
    Çok güzel olmuş tüylerim diken diken oldu izlesin chhdepkka çok guzzzel olmuş bu kilibi çekenlerin ellerine sağlık
Daha fazla yorum görüntüle