Tarihi 14 Mayıs seçimlerine kısa süre kala Türkiye sandık başına gitmeye hazırlanırken, ABD kontrolündeki terör örgütleri de Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmenin planlarını yapıyor. Yedili masa ortakları ise seçime günler kala PKK'nın eli kanlı teröristlerini öven ifadeler kullanıyor.

MANSUR YAVAŞ TERÖRİST BAŞINA "APO BEY" DEDİ

7'li koalisyonun Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olarak gösterilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, terörist başı PKK teröristbaşı Abdullah Öcalan'dan bahsederken skandal sözler sarf etti. HDP'nin yöneticileri arasında Kandil'le bağlantılı olanların bulunduğunu kabul eden Yavaş, HDP'nin oy almak için Öcalan'ı içeriden çıkaracağını söylediğini ifade etti. Yavaş'ın, teröristbaşından bahsederken "Apo Bey" ifadelerini kullandı. Yavaş'ın, Kandil'den bahsederken normal bir sivil toplum kuruluşuymuş gibi konuşması dikkat çekti.

HDP'NİN TERÖRİST ABDULLAH ÖCALAN'A ÖZGÜRLÜK VAADİ

Aday çıkarmayarak Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan HDP ise, terörist başı Abdullah Öcalan'a özgürlük vaadini her fırsatta seslendirirken, muhalefetin seçimi kazanması halinde, 2 polisin şehit olduğu, 35 kişinin yaşamını yitirdiği 6-7 Ekim Aynularab (Kobani) olaylarının "azmettiricisi" Selahattin Demirtaş'ın da özgür kalacağı propogandasına başvuruyor.

Kemal Kılıçdaroğlu da sürekli olarak "Demirtaş'ın serbest kalması için bana oy verin" çağrısı yapıyor.

Yorumlar 225 Yorum Var
  • Selami 13.05.2023 14:28
    Bu Ankara nankor akp hizmetleri közũnuze. dursun Boyle pkkli komunislere oy vrerdiniz babali boynunuza inananlarin boynuna
  • Alp 13.05.2023 11:18
    Yuh sana yazıklar olsun bide milliyetçiyim diye piyasada geziyo çakma milliyetçi seni
  • Namyelüs 12.05.2023 22:28
    HDP/PKK dan oy alabilmek için yaptığınız işbirliğini vatandaşın anlamıyacağını mı zannediyorsunuz?Oy uğruna vatanını bölmek isteyenlerle işbirliği yapana milliyetçi,Atatürkçü denmez,dense dense...denir.
  • Cezayir 12.05.2023 19:04
    Ankara seçmeninde belediye seçiminde oy kullanacak
  • SARIÇİÇEK 12.05.2023 18:51
    çakma milliyetçi toplama şarlatan olmuş...
Daha fazla yorum görüntüle