14 Mayıs seçimlerine 1 gün kala sosyal medyada 'Neden AK Parti'ye oy vermeliyiz?' sorusuna cevap veren bir vatandaşın konuşması gündem oldu. 

15 Temmuz kanlı darbe girişiminde şehit olan Halil Kantarcı ile Ömer Halisdemir'i örnek veren vatandaş şu sözleri kullandı:

"Aslında ne biliyor musun? Allah gecinden vermiş olsun. Birimiz ölmüş olsa. Mahşer günü 15 Temmuz şehitlerinden Halil Kantarcı ile Ömer Halisdemir bizi karşılasa. Kardeş gel hele bakalım ya 'Bizden sonra ne oldu?' dese. Hiç sorma senden sonra çok şey oldu. 'Ne oldu?' Reis 'ölümüne' dedi sokaklara döküldük, vatanı milleti bu şerefsizlere bırakmadık. Ümmetin 30 yıllık namus davası vardı Karabağ... Reis oraya da el attı Karabağ'ı özgürlüğüne kavuşturdu. Bir taraftan ordumuz Akdeniz'i hallaç pamuğu gibi atıyor. Ordumuz bir taraftan Kuzey Irak'ta, Suriye'de, diğer taraftan dedelerimizin kan döktüğü her karış toprağı dava etmeye başladık. Libya üzerinden Afrika'ya gelmeye başladık. Bir taraftan Karadeniz'de gaz, Güneydoğu'da petrol bulduk. Reis Ayasofya'yı da açtı. Başka bir şey de oldu. 'Yahu ne oldu?' Patates 15 lira olunca biz reise oy vermeyi bıraktık, bir de soğan 20 lira olunca AK Parti'nin peşinden gitmeyi bıraktık. Dersek, Halil Kantarcı ile Ömer Halisdemir bize ne der acaba? 'Yav yazıklar olsun. Biz gözü yaşlı birer dul kadın, üçer tane yetim çocuk bıraktık siz patates-soğana davanızı satasınız diye mi? Oy vermeye giderken bunları da düşünmek lazım"

Yorumlar 92 Yorum Var
  • Ayasofya 15.05.2023 12:41
    Maşallah çok güzel anlatmış. Daha bunlara çok şey eklenebilir. Biz diyoruz iman siz diyorsunuz soğan vb.. Ya muhasebeci bizi günaha sokma be
  • Mehmetcik 14.05.2023 16:08
    Helal olsun güzel Anglizismen etmişsin kardeşim şu an cok vatandaş patatese sogenannte ülkeyi satiyor haberi bile olmuyor ne dönüyor Türkiyemizin üstünde oynanan oyun ne anliyamiyor cok yazik
  • Murat76 14.05.2023 15:18
    Devamı: Allah razı olsun bu kardeşimizden, dün videosu geldi telefonuma, nir çok kişiyle paylaştım. İnşaallah seçim Ak Partinin zaferiyle sonuçlanır. Sonra Ak partiden başka isteklerim olacak. O zaman yazarım.
  • Murat76 14.05.2023 15:17
    Bütün lojistik alt yapıyı kurdular, doğal gaz, petrol, nükleer santral, bor ve altın madenleri ve bor işleme tesisleri, ağır sanayi: araba, uçak, gemi, denizaltı, iha siha, sida, hızlı tren helikopter, tank, tüfek, hava savunma sistemleri, füzeler... yapıldı. Artık bunların keyfini sürme vakti gelmişken geriye karanlık günlere geri mi dönelim?
  • Bayrampaşalı 14.05.2023 12:52
    Doğru kardeşim İstanbul’u bibere sattık şimdide patates soğana vatanı satarsak ne halisdemirin ne şehitlerimizin ne ecdadımızın yüzüne bakamayız
Daha fazla yorum görüntüle