HABER 7 

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, yakın süreçte Prof. Dr. Celal Şengör ile bir araya gelmişti. Söz konusu öğle yemeğinin ardından açıklama yapan Şengör, Kılıçdaroğlu için akılsız ve bilgisiz gibi ifadeler kullanmıştı. Aynı Celal Şengöre akılsız ve bilgisiz gibi ifadelerle aşağıladığı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini duyurdu.

ŞENGÖR'DEN DESTEK AÇIKLAMASI

Şengör, konuya ilişkin olarak, "Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sinan Oğan Bey'i desteklediğim konusunda Ötüken Belediyesi adı altında benim bilmediğim bir kaynak tarafından yayın yapıldı.  Bunun gerçekle hiçbir alakası yoktur. Yapılan düpedüz ahlaksızlık. Benim oyum Kemal Kılıçdaroğlu'na. Başından beri böyleydi, bugün de bunu halkımıza ilan etmek isterim." dedi.

"BİZ SEÇİYORUZ, BİZ DE APTALIZ"

Prof. Dr. Celal Şengör, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapmış olduğu görüşmenin ardından dikkat çeken sözler sarf etmişti. Şengör, konuya dair, “Ben Kemal Kılıçdaroğlu ile bir öğle yemeği yedim. Yanından ayrılırken çok üzüntülü ayrıldım. Çok samimi söylüyorum, Atatürk’ün partisinin başı buysa vah yazık bize dedim. Çünkü akıl yok, bilgi yok, hiçbir şey yok. Ama halk onu seçiyor. Vah vah adamlar bu adamlar aptallar da... Biz seçiyoruz. Biz de aptalız." demişti.

 

Yorumlar 211 Yorum Var
  • Dobra 14.05.2023 09:26
    Okumak cehaleti alır. Eşşeklik baki kalır. En tehlikeli insanlar okumuş cahillerdir. Toplumu da bunlar yıkar.
  • Kartal 14.05.2023 09:23
    Senin gibiler için yorum yapmak bile israf
  • Turan 14.05.2023 09:21
    İyiki öğrendik yoksa kendimizden şüphe ederdik.Demekki doğru adamı seçmişiz.Reisi !!!
  • Vatandaş 14.05.2023 09:21
    Yazık sana hoca, sendemi Padişahlığın devamını istemiyorsun?
  • Mıstafa 14.05.2023 09:09
    Madem öyle isminin önüne neden Prf. ibaresini koydular be adam!
Daha fazla yorum görüntüle