Tarihi seçimlerin başlaması saatler kala İstanbul'daki Atatürk Havalimanı metrosundaki şahıs büyük bir provokasyona imza attı. Takkeli ve şalvarlı olan vatandaşa "Defol git Türkiye'den" demesinin ardından küfürler savuran şahıs yumruk atma teşebbüsünde bulundu. Yaşanan bu olay sonrası metroda ortalık karıştı.

GİYİMİ NEDENİYLE KÜFÜRLER SAVURDU

Akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı metrosunda bir şahıs, giyimi nedeniyle bir genci hedef alarak tehdit ve küfürler savurdu. Yaşanan olayda karşısındaki vatandaşa "Defol git Türkiye'den" hakaretinde bulunan kişi küfürler savurdu ve tahriklere rağmen tepki vermeyen gençlere daha sonra yumruklarla saldırdı.

O ANLAR KAMERADA

Gençler, yumrukların ardından kendilerini korumaya çalışırken olay sosyal medyada büyük tepki çekti. O anlar ise kameralara yansıdı.

 

Yorumlar 369 Yorum Var
  • Özgür ÖZDEMİR 16.05.2023 02:04
    Allah göstermesin bunlar başa gelirse bu görüntüleri daha çok izleriz. Düşünün ki reis başta iken bile bunları yapabiliyorlarsa; geldiklerinde tahmin bile edemiyorum.
  • Boz kurt 15.05.2023 22:45
    Sen kimsin ki kimi kimin topragından kovuyorsun be ermeni togumu seni ama şükürler olsunki karşısındaki aslan parçası hakını vermış mazlum oldukca ezilen taraf olursun bundan sonra dişe diş eleri dert görmesin
  • Drega 15.05.2023 22:39
    Yumruğu oturtmuş yerede 280 uzatmış helal olsun sakallı gence bu cinsler ancak yumruktan dekmeden anlar
  • Abdullah 15.05.2023 14:46
    Şalvarlı vatandaş bir yere gitmemiş ve de zavallının aklını başından almış.sen kimsin kimi bu vatandan kovuyorsun.bu Vatan bizim dedelerimizin kanıyla sulanmış.en ufak bir problemde Avrupa gideceğini bu Vatanda kalmayacağını söyleyenler siz ve sizin gibiler.gidin artık gidin de bizde kurtulalım sizden.Bu arada videonun devamında bayılmış zavallı.
  • Vatandaş 15.05.2023 13:09
    Devamında yerde sürünerek kalkıyor. Gerekani yapmış
Daha fazla yorum görüntüle