Muhalif Gazeteci Nevşin Mengü: "Muhalefet veri sayımı konusunda kendisini anlatamadı. YSK'ya verilerin geç düşmesi normal. Şunu da söylemem lazım Anadolu Ajansı eline veri geçtikçe iletti. Veri saklamadı" ifadelerini kullandı

14 Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakı'na umut bağlayan isimler büyük hayal kırıklığı yaşadı. Seçim günü FOX TV'de Selçuk Tepeli ile tartışmasıyla gündem olan gazeteci Nevşin Mengü, kendi sosyal medya hesabından seçimler hakkında açıklamalarda bulundu.

'ANADOLU AJANSI VERİ SAKLAMADI'

Mengü, şu ifadeleri kullandı:

 "Kanalda durumu anlatmaya çalıştım ama kızdılar bana. Muhalefet veri sayımı konusunda kendisini anlatamadı. Anadolu Ajansı AK Parti tarafından bilgi alıyor durumu olmasın diye her sandık başına bir veya iki kişi görevlendirdi. Aynı sandık başlarına CHP'liler de görevlendirildi. ANKA, CHP'den alıyor sonuçları ama herkesin elinde aynı tutanaklar var. YSK'ya verilerin geç düşmesi normal. Şunu da söylemem lazım Anadolu Ajansı eline veri geçtikçe iletti. Veri saklamadı."

Yorumlar 76 Yorum Var
  • Mustafa 16.05.2023 06:48
    Gelecek seçimlerde uzaydan yardım isteyin,bu dünya küçük Erdoğan karşısında,tüm kafirlerle birlestiniz olmadı
  • Keko 16.05.2023 03:42
    Seçim gecesi ajansa itiraz eden sendin unuttukmu hayir BU MILLET HAINIDE KAHRAMANIDA BİLİR
  • Zafer 16.05.2023 01:34
    Pek bi sırıtıyordun seçim gecesi Nevşin, sevindirik olmuştun. Hele Kemal ın oyları yükselirken seçim kazanmış havalarındaydın. Aldın mı havanı eski milletvekili kızı kontenjanından yorumcu olan lüzumsuz. Ooohhh çok iyi oldu sana, bir tokat da iki hafta sonra yiyeceksin.
  • Misafir 16.05.2023 00:49
    Nevşin bozuk saat gibisin iki defe olsa doğruyu söylüyon arada :)
  • Vatandaş 16.05.2023 00:48
    Anlattıklarından bir şey anlamak mümkün değil , bu açıklamayı yapmak YSK nın göre i değil mi
Daha fazla yorum görüntüle