7'li koalisyonun adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan 2.5 milyonun üzerinde oy fark yemesinin ardından gözler seçim gecesindeki krize odaklandı.

Gazeteci CHP Cüney Özdemir Genel Merkezi'nde yaşananları, liderlerin birlikte sahneye çıkıp hiçbir şey demeden inmeleri ve ekranda yanlış bilgilerle milyonların karşısına çıkartılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın rezil olması hakkında çarpıcı bilgiler aktardı.

"CHP LİSTESİNDEN GİREN PARTİLER HİÇ ÇALIŞMAMIŞ"

"CHP listelerinden giren partiler hiç çalışmamışlar" diyen Cüney Özdemir "Nasıl olsa CHP listelerinden iyi yerlere koymuşlar İşi tamamen CHP’ye yıkmışlar. Kampanyayı yapanlar 6 partiyle hiç görüşmemiş. kendi kafalarına göre kampanya yapmışlar." dedi.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ ASLANLARIN ÖNÜNE ATILDI

İmamoğlu ile Yavaş sonradan eklenmişler stratejiye.  Seçim gecesi sistem sıkıntısı varmış. Doğru bilgi akışı yapılmamış. İmamoğlu ve Yavaş rezil oldu. Birisinden bilgi aldılar da çıktılar. Kim onlar. Düşünsene iki starını sen yanlış bilgi verip aslanların önüne atıyorsun.

Yorumlar 132 Yorum Var
  • Selim 17.05.2023 23:53
    Seçim gecesini yönetmekten aciz olanlar ülke seçimine talip ve biz bunlara 11 yenilgiden sonra dahi oy vermeye devam edeceğiz desene şuna Cüneyt Özdemir.
  • Mms 17.05.2023 02:54
    Oyu bile olmayan partiler CHP yi kullandılar ve meclisten hiçbir iş yapmadan hak etmeden sandalye kaptılar... Bence kıs kıs gülüyorlardır ve pek umurlarinda da değil.
  • Yorumcu 17.05.2023 02:43
    CHP de istikrar yalan konuşmak yalan bunu çok iyi yapıyorlar hemde büyük ylancılar
  • Ahmet 17.05.2023 02:36
    Rabbim tümünü rezil rüsvai etsin amin
  • Dusunceli 17.05.2023 02:32
    Edi ile budu is basinda
Daha fazla yorum görüntüle