Türkiye tarihi bir seçimi geride bırakırken Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın sandıktan açık ara önde çıkmasının ardından muhalif isimlerden bir bir hakaretler yağmaya başladı.

Daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretten yargılanan şarkıcı Yeşim Salkım, sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verenlere "Geri zekalılar" diyerek ağza alınmayacak hakaretler saydırdı.

HÜDA PAR üzerinden seçmene demediğini bırakmayan Salkım, PKK tabanlı Millet İttifakı’nı görmezden geldi.

Seyir halindeyken skandal ifadeler kullanan Salkım, şunları söyledi:

'BU KADAR GERİ ZEKALISINIZ İŞTE SİZ'

Uğursuzlar… Zamanında FETÖ FETÖ dediniz, siz yattınız FETÖ’nün ayağına, biz mi yattık? HÜDA PAR kim? Siz HÜDA PAR’cı değil misiniz kardeşim? HÜDA ne demekse? Sana söz yine baharlar gelecek… Hadi oradan, siz şimdi hırsız olduğunuz için… Geri zekalılar… Bu kadar geri zekalısınız işte siz. Allah’a şirk koşuyorsunuz siz. Doldurdunuz da doldurdunuz.

'ÇOK GÜZEL BİLİYORUZ BİZ ALLAH'I, O KAFAYI ÖRTEREK OLMUYOR ALLAH'

Afgan’ını, Suriyelisini. Çok güzel biliyoruz biz Allah’ı, o kafayı örterek olmuyor Allah… Edepsizler ordusu, haydi. Kafayı belden aşağı ile bozdunuz. PKK’ymış. Siz getirdiniz PKK’yı. Pensilvanya’ya gidenlerin haddi hesabı yok, sanatçıların içerisinden. Buradan bir isimleri sayarım var ya… Sizin o cahil tayfanızı görünce bizim midemiz bulanıyor.

Yorumlar 764 Yorum Var
  • Fatma 14.09.2023 23:20
    Yorum yapmaya değmez....!!
  • Seni ilgilendirmez 25.05.2023 12:40
    Senin kendinden haberin yok galiba kendini beyenmiş suç sende diğil seni beğenenlerde
  • Deniz 22.05.2023 16:00
    Yasal işlem başlatılmadımi bu kadın hakkında. Umarım kendi karanlığında yok olur gider ,hiç sevenide yok ortalıkta, içindeki karanlık yüzüne vurmuş yazık.
  • Mahir 19.05.2023 00:29
    Kötü laf sahibinindir. Sana iade ediyoruz. Eğer bir seviyen olsaydı bu kötü lafları etmezdin. Seviye yok..
  • denge 19.05.2023 00:00
    iyi de fetø pkk diger terør ne yada chp denen pkk yedek partisi terør degil mi onlara sesiniz cikmaz hainler
Daha fazla yorum görüntüle