14 Mayıs'ta 7'li koalisyonun ortak adayı CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na oy veren bir vatandaşın yaşadığı pişmanlığı, aday dayatmasıyla mecburen sandığa gittiğini ve içinde bulunduğu psikolojiyi Erdoğan'a oy verenlerle karşılaştırdığı sözleri sosyal medyada viral oldu.

"EŞEK GİBİ KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEYE MECBUR BIRAKTILAR"

İşte gündem olan o sözler;

Millet ittifakı 3'tür bir Ekmelettin'i, bir İnce'yi dayıyor. En sonunda da kendisini aday yaptı. Tayyip Erdoğan'ın karşısında açık ara fark yiyeceğini biliyorum. İlk turda da kazanamayacağını biliyorsum ama mecbur gittik verdik bir değişim olsun diye. Millet İttifakının seçmenini -afedersiniz özür dileyerek söylüyoru - Eşek gibi Kılıçdaroğlu'na oy vermeye mecbur bırakamazlar. O yüzden daha ona oy vermem. 

"AK PARTİLİLER "ÖLÜRÜZ", "REİS" DIYEREK BAM BAM BAM SANDIKLARI PATLATTİLAR"

Kılıçdaroğlu'nun aldığı yüzde 44,5 Kılıçdaroğlu'nun kendi oyu değil. Tayyip Erdoğan'a oy vermeye giden insanlar, "ölürüz", "reis" diyerek bam bam bam sandıkları patlatırken "lanet olsun biz niye Kılıçdaroğlu'na mecburuz" deyip sandıklarda oy veriyoruz. Şimdi bu iki seçmen kitlesi arasında hangisi kazanır; coşkuyla sandığa giden mi, "Eşek gibi mecbur bırakıldık oy verdik" diyen mi. Bu gerçeği görmek lazım Türk milletini heyecenlandırıp sandığa götürebilecek bir lideri Türkiye'de Millet İttifakı çıkaramadı. 

"BUNDAN SONRA TAYYİP'E OY VERECEĞİM"

Bu gerçeği kabul etsinler. Sandığa da gidersem ben Tayyip'e oy vereceğim. Muhalif olmama rağmen ben razıyım Tayyip'ten Allah razı olsun. Vicdanen rahatım, Reis diyoruz. 

Yorumlar 165 Yorum Var
  • yahya 19.05.2023 09:51
    aynen dayatma. tıpış tıpış gider ve chp ye verir zannediyorlar.
  • Ruhi 19.05.2023 09:24
    Arkadaşlar bunlar hoş şeyler. Seçim bitti ben kılıçtaroğluna oy verdim diyen duymadım. Oy verenler bile ne kadar utanıyorsa. Siz düşünün gerisini.
  • Mehmet kasa 19.05.2023 00:06
    Bu tip haberler Akparti tabanını rehavete sürükler şöyleki; nasıl olsa karşı taraf sandığa gitmeyecek veyahut gitsede bize oy verecek diye. Lütfen kaş yapayım derken göz çıkarmayın
  • Dddd 18.05.2023 23:13
    Dayattırma niye dayattiryonuz
  • Çoban 18.05.2023 22:59
    Çok güldüm ya
Daha fazla yorum görüntüle