Türkiye, 14 Mayıs'ta rekor bir katılımla sandık başına giderek tercihini yaptı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan oyların yüzde 49.50'sini, diğer cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise oyların yüzde 44.89'unu aldı. Kılıçdaroğlu'ndan 3 milyona yakın fazla oy alan Erdoğan'ın kıl payı bir farkla seçimi 2. tura bırakması muhalefeti bozguna uğratırken, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı oluşan tablo sonrası tehditler savurdu.

"BU GİDİŞAT DARBE DAHİL HER ŞEYE AÇIKTIR"

Yedili masanın adayı Kılıçdaroğlu'nun tutuklu teröristlere "özgürlük" vadettiği HDP'li bir vekil (yeni adıyla YSP), 2. turun Erdoğan'ın üstünlüğüyle sonuçlanmasının 'askeri darbeye' yol açacağı mesajını gönderdi.

Bugün, PKK'nın propoganda aygıtı Mezopotamya Ajansı'na çıkan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, "Bu gidişat darbe dahil, her şeye açıktır." ifadelerini kullandı.

Bülbül'ün alçak tehditlerinin devamı şöyle:

"Bu sistem her şeye açıktır. Bizim toplumumuz bilgedir aydındır, siyasete katılır, gündemi izler siyaseti sadece seçmen olarak takip etmez. Bu gidişat darbe dahil, her şeye açıktır. Bizim duruşumuzu belirtmemiz lazım. Partimizde yeni bir organizasyon AK Parti'nin seçilmemesine dair şeyler yapmamız lazım."

Yorumlar 197 Yorum Var
  • Darbe 19.05.2023 15:14
    Asıl darbe zilletçiler başa geçerse olur.Çünkü devlet bölündüğünde,özerk leştiğinde asker zilletçileri ( ayak,baş) ve teröristleri Çavuşesku gibi kurşuna dizerek darbe yapar ve devleti böldürtmez.
  • Kızgın. 19.05.2023 15:06
    Süper sin her kimsen darbe felan yemezler artık.
  • Han 19.05.2023 15:02
    Muhalefetin tek politikası Erdoğan seçilmesin. Ne ülke umurunda nede millet
  • murat 19.05.2023 14:57
    TÜRKİYE cumhuriyetinin savcıları yok mu? darbe çığırtkanlığı suç değil mi? hem de seçim sırasında.
  • Er Han 19.05.2023 14:46
    Abd demekrasi getiriyorum diye gelir , Pkk barış der gelir.... Özgürlük sadece kendi gibi düşünenler için Bunlara aldananlar işi bitince peçete gibi atılarlar Bunlardan değilsen yaşam hakkın bile yok , aldanma !
Daha fazla yorum görüntüle