Ülke TV ekranlarında yayınlanan "Akşam Baskısı" programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, kamuoyunu yönlendirmek isteyen bazı anket firmalarının manipülatif araştırmalarına tepki gösterdi.

Dağ, partisinin başta Konda olmak üzere bu tür masa başı anket yapan firmalara yönelik yaptırım olup olmayacağına yönelik dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Dağ, Konda'nın 14 Mayıs'ta çıkan sonuçla açıkladığı anketler arasında dağlar kadar fark olduğunu ve gerçek sonuçları bilmelerine rağmen farklı beyanlarda bulunduğunu söyledi.

 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Misafir 21.05.2023 06:15
    Bu yalancı anket firmalarına ağır ceza verilmeli çünkü bunlar dış güçlerin piyonlarıdır
  • meraci83 20.05.2023 14:22
    Dostlar; Konda denen şirket anket şirketi mi banket şirketi yoksa dankek şirketi mi? Sallamalarına, yalanlarına, manipülatif sonuçlarına bakılırsa anket şirketi olamadığı ortada değil mi?
  • manda ile inek 20.05.2023 14:19
    konda daha bir şey değil. kemal kıloıçtaroğlu dahil 6 lı masadan hiç bir yetkili ABD den İZİNSİZ BEYANAT VEREMİYOR. abd elçiliğinde hazırlanan dökümnalar önleirne konuyor ve okuyorlar. bu kadar çapları var. İNGİLİZ ve ABD MANDACILIĞI SAVAŞI var 6 lı masada. şu anda ingiliz mandasını savunanlar ön planda.
  • Osmanmert 20.05.2023 11:19
    Yasal duzenleme yapıp kapatın o halde
  • Ufuk 20.05.2023 10:42
    Kardeşim,bir anket çalışmasından bahsedeyim.şimdi seçim yaklaşırken partiler çalışma mekanları salonları açıyorlar.anketçi geliyor mesela bir parti için anket çalışması yapacak.o partinin çelışma merkezlerine giderek anket yapıyor.hatta bizde oradaydık.bizdende aldılar.bu dedim diğer partilerdede böylemi yapıyorsunuz.evet dedi.eee böyle bir anket olurmu.
Daha fazla yorum görüntüle