Hatay'da 24 Mart'ta temeli atılan ancak başta İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ve muhalefetin karalama kampanyasıyla hedef alınan Defne Devlet Hastanesi bugün açılıyor.

HEDEFLENDİĞİ GİBİ 60 GÜNDE TAMAMLANDI

Hedeflendiği gibi 60 günde bitirilen hastane, 21 Mayıs Pazar günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve yetkililerin katılımının öngörüldüğü törenle hizmete açılacak.

300 YATAK 80 YOĞUN BAKIM KAPASİTESİ

Tüm branşlarda hizmet verecek, 300 yatağı, 80 yoğun bakım yatağı ve 12 ameliyathanesi bulunan Defne Devlet Hastanesi, ağır çelik kullanılarak inşa edildi.

Hastanenin bütün odaları teknik altyapısıyla yoğun bakıma dönüştürülebilme imkanına sahip olarak tasarlandı.

AKŞENER ASILSIZ İFTİRALARLA HEDEF ALMIŞTI

Öte yandan hastane temelinin atılmasının ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve danışmanı Turhan Çömez kara propagandaya soyunmuştu.

Akşener aslında temelin atılmadığını iddia ederek, "Bu fevkalade parlak, bir o kadar da cüretkar arkadaşlarımız boş araziye beton döküp 'Hastane temeli atıyoruz' diye Türkiye'ye yutturmaya kalktılar. Boş araziye bir demir kafes koymuşlar. Görseniz çocuk havuzu kadar. Üstüne de mikserden beton döktüler. Alın size AK Parti usulü temel atma töreni " diyerek, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik asılsız suçlamalarda bulunmuştu.

Algı siyasetini köpürten isim İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez olmuştu.

Çömez, paylaşımında, "Erdoğan, Hatay Defne'de hastane temeli attı. Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar" ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar 170 Yorum Var
  • KİMSESİZ YAŞAR 23.05.2023 06:42
    Hiç düşündün mü o demirleri niye koymuş oraya ?
  • Alperen 23.05.2023 06:39
    Utanmaz arlanmazlar, acaba utanacak ve özür dileyebilecek misiniz. Bu millet sizlere asla güvenmez ve görev vermez.
  • Mikdat Bal 22.05.2023 20:02
    Alay ettiğiniz şeyle alay konusu oldunuz, ama utanacak yüz olmadığı için özür de dilemeyeceksiniz Nuh'un kavmi de Nuh as. gemi yaparken öyle alaya almıştı tıpkı sizin gibi tufana gark oldular!
  • Vatan Evladı 22.05.2023 12:23
    Niye tamamlanmasın! Yirmi kişilik bir ekip ile bir haftada 750 m kare inşaatın kabasını teslim ettik! Moskova da Miraç İnşaat 'a! Aynı İnşaat malzemeleri ni Türkiyemizde de sağlasınlar Defne Hastanesi gibi gününden evvel ne hastaneler teslim ederiz! Bizler Milletimiz olarak başaramıyacağımız hiç bir şey yoktur!
  • Hakkı 22.05.2023 00:29
    Sizin için imkansız olan akp için teferruattır nokta.
Daha fazla yorum görüntüle