Yavuz Ağıralioğlu, katıldığı bir canlı yayında Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun seçim sonuçlarına yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Ağıralioğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

Kazanacağız dediniz tutmadı, 58 ile alırız Tayyip Bey 42 ile mağlup olur dediniz tutmadı, oy çoğunluğunu alırız dediniz tutmadı, birinci parti oluruz dediniz tutmadı, Başbakan oluruz dediniz tutmadı, 300'ü geçeriz dediniz tutmadı, birinci tür hani ikiye kalmaz ama de ki kaldı ikinci turda bombalar patlar dediniz tutmadı, powerbanklerinizi  hazır tutun elektrikleri kesecekler dediğiniz tutmadı, sahaya inecekler bizi koşturmayacaklar dediniz tutmadı, bunlar şımarıklıklarıyla memleketi vermemek için her şeyi yapacaklar dediniz tutmadı, oy çalacaklar dediniz tutmadı, yahu seçimlerin nihayete ermesine 2 saat kala kazandık dediniz tutmadı.

28 Mayıs için bize güvenir misiniz diyorsunuz oldu yani... Hiçbir dediğiniz tutmadı şimdi bu dediklerinize itimat edeceğiz sizi tutacağız derdimiz ne hani insan der ki biraz mahçup olur der ki Aziz milletimiz Türk milleti bize ümit bağlayan muhalif seçmenlerimiz değişim umudumuzu berbat ettik. Ya biraz mahçup olur musunuz lütfen. 
 

Yorumlar 73 Yorum Var
  • DİYAR-I BEKİR 22.05.2023 09:00
    TOSUN.el cevap SEN ĞİT DİYARBAKIRLI MERALE ASKER OL.milliyetçilik öğretmeye kalkma.DAVASINA İHANET EDENİN ĞEREĞİ yapılması lazımdır.M.H.P ihaneti af etmeyecektir
  • Abdülkadir Sivri 22.05.2023 06:22
    Merhum Mehmed Akif bu zihniyete en güzel cevabı vermiş; “Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne..“
  • Tosun 22.05.2023 06:18
    Geçek milliyetçiler küskün hele Sinan ateş gibi bir değeri harcarsanız artık pes derim Abdullah Çatlı Muhsin Başkan bu kişileri ben unutamam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun…..
  • Mehmet 22.05.2023 03:25
    Sen kendini bitirdin
  • Veysel 22.05.2023 02:03
    İyi partinin başı ve diğerleride istifa etse at gözlü sağ tipler oyunuda değiştirmez MHP ve AKP yi eleştirmekten vazgeçmez. Bir chp li hdp yi hiç eleştirmiyor bir hdp li chp yi hiç eleştirmiyor. Sana ne oluyor sağ tip? Sen chp li ve hdp liden akıllımısın? Sağ tip aklını başına al yoksa aklını alırlar. Masadan bir kalktıttırdılar geri otutturdular. Seni ne yaparlar biliyormusun? Yok.
Daha fazla yorum görüntüle