Türkiye'yi yönetmeye talip 7'li koalisyonun yurt dışındaki izlenimi de içler acısı. Yurt dışı firmalarla iş yapan bir çift aldıkları tepkiyi şu sözlerle aktardı:

Biz yurt dışına iş yapıyoruz, sanayiciyiz. Avrupa'daki bize iş verenlerin görüşleri hiç sol yönde değil. Tayvan küçücük bir ülke. Orda küçücük bir firma sahibi bir adam kahkaha ile "12 kişi birden ülke mi yönetilir. Türkiye batacak galiba" diyor. Ciddi söylüyorum. Onlar bile dalga geçtiler.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • Diyarbakir 23.05.2023 14:25
    dogru slovakyada yasiyorum koalisyon var her kuruln hukumet 1 sene demeden iniyor saka gibi ulke bildigin oyuncak oldu abd nin elinde valla burda benide basbakan olarak secerlerse sasirmam cunku artik isimlerini bile bilmiyoruz o kadar ki degisiyor ha bire.....koalisyon ile ulke yo ne ti le meeeeeez
  • Drachen 1 22.05.2023 17:15
    Doğru söze ne denir ki , bravo çok doğru tespit ama dikkatli olmanda fayda var . Biliyorsun bizde bir atasözü vardır Doğru Söyleyeni 9 Köyden kovarlar diye şimdi bu CHP li troller sana saldırmasın çünkü onların yaptığı yegane şey bu . CHP li gibi düşünmeyenlerin hepsi Cahil ya onun için sen dikkatli ol .
  • temel 22.05.2023 17:09
    ne 12 tane en az yuz bina yakin yardimsi belki bir iki milyon bakanlik olacak adam kim gelir ise veriyor verecegim diyor adam o kadar verici kim gelir ise on yirmi vekil veriyor kendi adamlari bile aday yapmiyor cok parti secime girmedi bu akli dengesiz den haberleri olsa hepsi secime girer on yirmi vekil alir ise chp zaten ne var ise veriyor
  • devriye 22.05.2023 15:24
    Nokta yı koymuş vatandaş. Devleti temsil edecek kişi, Tayyip beyden bir tık yüksek olması diyor çok doğru...Kılıçtaroğlu liyakat diye bağırıp dursun..
  • Ayân 22.05.2023 13:14
    Görüşünü özetlemiş. Temsil yeteneği olmayan liderler masası.
Daha fazla yorum görüntüle