Sözcü TV Ana Haber programı sunucusu Fatih Portakal, kendi Youtube kanalındaki canlı yayında Başkan Erdoğan'a oy veren seçmenlere hakaret etti.

CHP ve İYİ Parti'nin başını çektiği 7'li koalisyon seçimde hezimete uğrarken, muhalif gazeteciler AK Parti ve Cumhur İttifakı'na oy veren seçmene yönelik hakaret içerikli sözler sarf etmeye devam ediyor.

FATİH PORTAKAL MİLLET İRADESİNİ HİÇE SAYDI

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Fatih Portakal, Youtube kanalından yaptığı yayında AK Parti ve Cumhur İttifakı'na oy veren seçmene hakaret etti, şu ifadeleri kullandı:

Gideceğim tekrar oyumu severek isteyerek (Erdoğan'a) vereceğim diyor. Bu mantığı anlamak mümkün değil. İşte ben buna kör cahil diyorum. Bu insanı aydınlatamazsınız.

Veya alamayacağı TOGG'un önüne yatan öpen bir insan. Onu aydınlatamazsın. Bu alamayacağı bir TOGG. Onun için büyük bir hayal. Parası yok çünkü. Binemeyecek ona. Ben binebilirim. Giderim bugün TOGG alabilirim. Ama almak istemem.

Ama o alamayacağı TOGG'un önüne yatıp arabayı öpüyor.

Yorumlar 1215 Yorum Var
  • Mohoşlu 23.05.2023 21:55
    Oğlum portakal biz sizi araştırdık ve şarapçı olduğunuzu gördük iflah olmazsınız kararı verdik işinize bakın milleti küçümseyip siz gittikçe çukurlaşıyonuz ikile be portakal ikile
  • Rıza Eroğlu 23.05.2023 20:07
    Sen kimsin insanların fikirlerine nasıl ipotek koyuyorsun.. Kimin canı nereye isterse oyunu kullanır. Az Biraz adam ol
  • Rmzn 23.05.2023 17:26
    Tabi Almak istemessin O Milli bir ARABA. En büyük Cahillik Milli Olamamaktır. Hani derler ya, Gitmesek de Görmesek de O köy bizim köyümüzdür. Binmesek de o araba TOGG bizim Milli arabamızdır. 28 Mayıs da Seve seve Sayın Erdoğa a oy vermeye gideceğim.
  • hursit dilaver 23.05.2023 17:08
    ben togg alamam ama bu adam yat alır.içinde sefasını da sürer. çünku 0 CHPli.. 1950den beri bunlardakı eziklik bitmedi.her seçim yenılgısınde böyle. gözleri açık gidiyor hepsi.bizim uyuz dedikleri ,cahıl ,göbek kaşıyan,makarnacı ,dedikleri cemaatde bunların musallaya konulmuş cesetlerinin namazına koşar..aman eksık kalmayın. yoksa soramadıkları hesabı aşağıda sorar bunlar...
  • mümtaz 23.05.2023 16:50
    togg yok fabrika yok diyodun şimdi servisi yok diyosun. söylediğin yalanlar için hiç utanmıyomusun
Daha fazla yorum görüntüle