İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, katıldığı canlı yayında MHP'lilere seslenerek "Ben ülkücülük nedir bilirim. İyi bilirim ha. Rahmetli ülkücü bir amcanın yeğeni olarak yetiştim. Benim ilk okuduğum, yani bir de okuma yazmayı erken öğrendim falan böyle Dede Korkut destanıdır. Oğuz Kaan destanıdır, onları okudum yani." dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinin ilk turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerisinde kaldı.

İkinci turda kazanma hesapları yapan muhalefet, bu kez milliyetçi oylar şeklinde tarif edilen kesimin desteğini arıyor..

İlk turda yüzde 5.17 oy alan Sinan Oğan'ın ikinci turda Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıklamasının ardından umutları iyice tükenen 7'li koalisyon, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için son kozlarını oynuyor..

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Sözcü TV'de canlı yayına konuk oldu.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu'nun ülkücü çıkışı ise dikkat çekti..

İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

MHP'li kardeşlerime sesleniyorum, ben ülkücülük nedir bilirim. İyi bilirim ha.

Rahmetli ülkücü bir amcanın yeğeni olarak yetiştim. Benim ilk okuduğum, yani bir de okuma yazmayı erken öğrendim falan böyle Dede Korkut destanıdır. Oğuz Kaan destanıdır, onları okudum yani.

Yorumlar 242 Yorum Var
  • konuk 24.05.2023 09:18
    Karadenizde ülkücü, doğuda Vanda hdp pkk işareti yapan devrimcilere yeşil ışık yakan kişi, konyada islamcı hangi ekreme inanalım.
  • YAŞAR DOLU 24.05.2023 09:17
    Bukalemun türünün tek örneği.
  • Ü.Ç 24.05.2023 09:17
    Ekrem BOŞBALONUS. Siyaset hiç bu kadar aşağı çekilmemişti. Sana oy verip koca İstanbul'u teslim edenlerin aklına yanayım.
  • Başkan 24.05.2023 09:16
    7 yaşından beri namaz da kılıyon mu
  • Ertuğrul 24.05.2023 08:50
    Hay yalanınızı ..
Daha fazla yorum görüntüle