6 Şubat depremlerinin ardından 24 Mart'ta temeli atılan Defne Hastanesi'nin açılışı dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Hastanenin açılışının üzerinden henüz 24 saat geçmeden muhalif isimler 60 günde tamamlanan hastaneyi karalamaya çalıştı.

"DOKTOR YOK, PERSONEL YOK" DEDİ

Muhalif gazeteci Enver Aysever, dün açılışı yapılan Defne Devlet Hastanesi'nin henüz bitmediği yalanını söyledi. Aysever, "Bir hastanenin hastane olabilmesi için hasta kabul edebilmesi gerekir. Hastalara bir hizmet verebilmesi gerekir. Defne Hastanesi'nde böyle bir durum yok. Aslında Defne Hastanesi henüz yok." ifadelerini kullandı. İddialarını bir adım öteye taşıyan Aysever, bugün Defne Hastanesi'nin kapısından içeri girilse, içeride doktor ve personel olmadığını belirterek, hastanenin dekordan ibaret olduğunu savundu.

GÖRÜNTÜLER YALANLADI

Ancak dün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen hastane hasta kabulüne hemen başladı. 51 yoğun bakım yatağı, 41 acil müşahede yatağı, 11 ameliyathane, yoğun bakım, diyaliz, endoskopi, kolonoskopi, MR, tomografi, ultrason görüntüleme üniteleri ile diş polikliniği de bulunan hastanede şu an itibariyle 256'sı hekim 1044 sağlık çalışanı görev alıyor.

TRT Haber'in Defne Hastanesi'nin ilk gününde gerçekleştirdiği çekimlerde hastanedeki hasta yoğunluğu ve çalışan doktor ve sağlık personeli eksiksizliği açıkça görüldü.

Yorumlar 170 Yorum Var
  • Taban 24.05.2023 08:19
    Yalan onlarin adı olmuş. Delirmiş sıyırmışlar hirslarindan. Allah sifalarini versin.
  • Yılmaz Çetin 23.05.2023 20:59
    Yalan deyince akla hemen onun adı akla gelir, tamam şimdi buldum Kukiş Kılıçdaroğlu Kılıçdaroğlu Yalandaroğlu ve YCHP ekibi
  • Latif 23.05.2023 20:55
    Bunlar nasıl çoçukları böyle utunmazlar
  • konuk 23.05.2023 20:23
    özür dilemek yerine yalanlarına devam edip üzerine birde tüy dikiyorlar hazımsızlığın bu kadarına artık ne denir, kendi yandaşlarını bir arada tutmak için yalan söylemeye devam eden at gözlüğü takmış birtakım güvenilmez sözüne itibar edilmez insanlar topluluğu var maalesef.
  • Birisi 23.05.2023 20:17
    Enver Aysever! Özür dilemeyi düşünüyormusun?
Daha fazla yorum görüntüle