28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan 2. tur cumhurbaşkanlığı seçimlerine sayılı günler kala muhalefetin hedef gösterdiği muhafazakar vatandaşlar toplumun hemen hemen her alanında "azgın azınlık" diye nitelendirilen bir kesim tarafından lince maruz kalıyor.

ÇARŞAFLI KADINLARA "SÖZLÜ" SALDIRI!

Arkadaşlarıyla Üsküdar Kuzguncuk'ta bulunan Asude Çay Evi'ne oturmak isteyen tesettürlü genç kadın, işletme sahibinin yanlarına gelip ''Kalkın buradan, gidin! Hadi!" diye bağırmasıyla neye uğradığını şaşırdı. Yaşananlar karşısında olay yerinde bulunan polisin tepki vermemesi dikkat çekti.

Kadınların maruz kaldığı olayın işletme sahibi şahsın ilk vukuatı da değil. Çocukları azarlama, cumhurbaşkanına hakaret, kadınları karşı kötü muamele gibi çevredeki vatandaşların rahatsız olduğu birçok davranış içinde olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada bir Twitter kullanıcısının, mezkur işletmecinin sigortasız eleman çalıştırdığını iddia ettiği ve SGK'ya ihbarda bulunduğu paylaşımı şöyle:

"Buradan ihbar ediyorum. Kuzguncuk Asude Çay Evi sahibi sigortasız adam çalıştırıyor. Sizi resmen tokatlıyor. Kuzguncuk Perihan Abla Sokağı."

METRODA TAKKELİ VE ŞALVARLI GENCE KÜFÜRLÜ VE YUMRUKLU SALDIRI

Geçtiğimiz günlerde de Güngören Merter Metrosu'nda bir şahıs, takke ve şalvarlı gence sözlü tacizde bulunup saldırıda bulunmuştu. Şüphelinin, İ.E.O. ve A.S.O.’ya "Defol git, Türkiye’den git" diye bağırıp yumruk sallamasıyla çıkan kavgayı diğer yolcular ayırmıştı.

18 Mayıs’ta yakalanarak gözaltına alınan şahıs, "Kasten yaralama, tehdit, hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmek ve aşağılama" suçlarından adliyeye sevk edilerek adli makamlarca serbest bırakıldı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK

Yorumlar 154 Yorum Var
  • Batuhan 27.05.2023 04:40
    Bunların elinde güç yok bakın bunu buna rağmen yapıyorlar düşünün ki bunlar bu zihniyet bu ülkeyi yönetme millete neler yapmazlar yav sen Ermeni ola bilirsin sen yahudi uşada ola bilirsiniz dinsiz imansız kitapsizda ola bilirsin ama baş örtülü insankara hakaret edenessin sütçü imamları ayağa kaldırmayı
  • Erdoğan 25.05.2023 19:50
    Bu polis üniformasinin onurunu tasiyamadi.
  • Cerrahpasali 25.05.2023 14:51
    Adam olacak özür dileyecek kadınlardan vallahi İstanbul'da ekmek yiyemez bu saatten sonra
  • Adanalilar 25.05.2023 14:50
    Bu saatten sonra ona orda ekmek yok
  • Misafir 25.05.2023 14:07
    Üsküdar Belediyesi nerdesin, çalışma ruhsatını iptal edip mühürlesene, neyi bekliyorsun?
Daha fazla yorum görüntüle