İstanbul'da Kadıköy Söğütlüçeşme YHT istasyonunda İbrahim K. isimli işçi, trenin ön camını temizlerken elindeki sopanın yüksek gerilim hattının geçtiği kabloya temas etti. Elektrik akımına kapılan işçi yaralandı.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalenin ardından işçi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • Muhsin 25.05.2023 14:27
    Arkadaşlar, bu işin nasıl olduğunu başka olaylardan biliyorum. Eleman tellerin farkında fakat bilmediği şu; elektrikli teller metali bir mıknatıs gibi çeker. Bunu pek kimse bilmiyor ve hesaba katmıyor. Çok yüksek voltajlı teller insanı bile çekiyor.
  • Laheyli gurbetci 25.05.2023 13:01
    Temizligi yapan arkadas dalgin cahil elindeki degnegin metal oldugunu bilmedigini sanmiyorum. Yukaridan gecen telleri unutmus buyuk ihtimalle. Birde bu temizligi yapan tramvay soforu ise toptan facia !!! Yani tramvayin cam temizligini tramvay soforumu yapar? Turkiyede mumkun tabiki.
  • yorumsuz veli 25.05.2023 13:00
    arkadaşın dediği gibi bilgisizlik acemilik iş güvenliği uzmanı denetimsizliği o amirin eksikliği derken olan olmuş ailesine ve kendisine çok geçmiş olsun...rabbim şifalar ihsan eylesin inşallah çok çabuk iyileşir ....
  • Hikaye 25.05.2023 12:39
    RABBİM şifa versin
  • Saygılarımla 25.05.2023 12:39
    Eğitimsizlik, ihmal, denetimsizlik, iş yerinde önlem almama, gözetim eksikliği vs vs. Say say bitmez, yazık doğrusu. Hem ülkeme hem de yaralanmış olan abimize yazık, yüce Rabbimiz acil şifalar versin.
Daha fazla yorum görüntüle