Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yüksek Seçim Kurulunca geçici sonuçlara göre cumhurbaşkanı seçildiğinin açıklanmasının ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanan vatandaşlara hitap etti.

Vatandaşların, Selahattin Demirtaş aleyhine bağırmalarından dolayı üzüldüğünü belirten Muhalif gazeteci Şirin Payzın, "Külliyede Demirtaş’a atılan idam sloganları çok üzücü.” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 194 Yorum Var
  • Vatan Evladı 29.05.2023 20:17
    İdam Cezaları Ülkemizin geleceği açısından Elzemdir! Geç kalınmıştır! DEVLETİ'MİZE karşı işlenmiş olan Suçlar kim olursa olsun İnfaz edilmesi gerekirken Bir çok Avrupa ülkesinde ABD de,İran da, Suudi Arabistan'da, Mısır'da daha bir çok Ülkede uygulanıyor ise! Ömür boyu hapis cezası yerine idam cezası verilse! Suç oranları düşme eğilimi ne kadar düşer!
  • Yerli mili 29.05.2023 19:18
    İdam !!!!!! Hemen olsun istiyorum
  • AYYILDIZ 29.05.2023 16:52
    Şirin, demirtaş yerine seni idam edelim. Katilleri koruma Şehitlerimin katili olan herkesin sonu sarı torbadır. Sende kampanyaya dahil ol. Terör sevicilerine İDAM
  • Mert 29.05.2023 13:58
    Gelirsek yargılayacağız kaçamazsınız, ananızı ağlatacağız diye efelenenlere bak, Ne o İsmail rumuzlu, gizli ortak kandil tehditler savururken kimle beraber ötekileştiriyordu, dönde kendi cenahının nelere sebep olduğuna iyi bak. Demek ki fırsat kolluyorsun ağlatmak için, yani kötü niyetin şimdiden belli
  • Delaan lı.. 29.05.2023 13:11
    Bayan Bayan Şirine,Seninde bu gayri Milliliğin hiçte şaşırtıcı değil nedense bi silah alıp dağlara o dağ farelerine yarenlik yapmadığınız kaldı onuda yapın yerse.
Daha fazla yorum görüntüle