İstanbul'da sokağa hızlı şekilde giren bir araç sürücüsü, 1'i çocuk 3 kişiyi altına alarak ezdi. Kan donduran kaza sonrası yaralılar hastaneye kaldırılırken yaşananlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Esenyurt Şehitler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Aygül İ. ve oğlu İsa İ., ev sahipleri Menzure K. ile birlikte sokakta yürüdüğü sırada sokağa hızlı bir şekilde giren hafif ticari aracın altında kalarak ezildi. Araç sürücüsü yayalara çarptıktan sonra park halindeki başka bir araca çarparak durabildi. Kaza sonrası araçtan inen sürücü, ezdiği yayaları görüp şok yaşarken kısa sürede sokaktaki vatandaşlar kalabalık oluşturdu. Ehliyetinin olmadığı söylenen sürücü ile birlikte arabanın içindeki şahıslar aracı bırakarak kayıplara karışırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kişi, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Menzure K. ve İsa İ.'nin hayati tehlikesi bulunmazken Aygül İ.'nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması devam ederken yaşanan feci kaza anı çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Yaşanan kaza kamerada

Yaşanan feci kaza anı çevredeki bir binanın güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde biri çocuk 3 kişinin sokakta yürüdüğü sırada sokağa hızlı bir şekilde giren hafif ticari aracın yayaları altına alarak ezmesinin ardından park halindeki bir otomobile çarparak durduğu ve sürücü ile çevredeki vatandaşların yaşadığı dehşet ve panik anları görüldü.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Misafir 01.06.2023 15:58
    Bu tiplere okkalı ceza şart...
  • Misafir46 01.06.2023 15:35
    Ne eyitim var, ne Ilk yardim bilgisi var, hepsi orada kalmis sokta seyir ediyor. Orada simdi keske bir Alamanci olmasini dilerdim. Hepsi ilk yardimi biliyor. Bari on kisi arabayi kaldirin kadini cikarin arabanin alktindan.
  • vatandaş 01.06.2023 13:30
    cezası ağır olmalı.
  • SonAdam 01.06.2023 13:11
    Alçaklığın böylesinin; nerede, ne zaman, kimin karşısına çıkacağı belli olmaz. Bu gibi durumları önlemenin yegane yolu, ehliyetsiz araç kullanan kişilere yaşamları boyunca ehliyet verilmeme cezasına çarptırılmasıyla mümkündür.
  • Gurbetçi 01.06.2023 12:53
    Ben almanya'da yaşayan biri olarak sizlere şunu yazayım. Burda arabaya ehliyetsiz binmek çok büyük bir cesaret ister, bunu da sadece sıradan bir yoklama için söylüyorum. Ama eğer bunun gibi ağır şekilde bir kaza da varsa (ALLAH korusun) senin hayatın yemin olsun bitmiş demektir. Neden, çünkü cezalar bu konuda acımasız diyebilecek kadar ağır burda, saygılarımla.
Daha fazla yorum görüntüle