Esenyurt-Bahçeşehir arasında sefer yapan bir otobüste, yolcu ile şoför arasında tartışma çıktı. Aracı durdurarak gitmeyeceğini belirten şoföre vatandaşlar, “Senin özel aracın mı? Neden gitmiyorsun?” diyerek tepki gösterdi. Yaşanan o anlar ise otobüsteki yolcuların cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, dün Esenyurt - Bahçeşehir arasında sefer yapan 146T otobüs hattında yaşandı.

Tartışma büyüdü

Bilinmeyen bir sebeple otobüs şoförü ile yolcular arasında gerilim yaşandı. Kısa sürede tartışmaya dönen olayda otobüs şoförü, aracı durdurarak gitmeyeceğini söyledi. Bu durum üzerine daha da hararetlenen tartışmada yolcular, şoföre “Senin özel aracın mı? Neden gitmiyorsun?” diyerek tepki gösterdi. Uzun süre daha devam eden tartışma anları ise otobüsteki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

Yorumlar 15 Yorum Var
  • zafer gülten 05.06.2023 16:12
    mert boş yorum yapmış--şöför savunmasında ne der peki.......yolcu ile tartıştım,sinirlendim,araba kullanacak durumda değildim,o kafayla kaza yaparım diye gitmedim. ve muhtemelen yolcu suçlu bulunurdu,şöförle tartışmak,hata konuşmak bile yasak çünki.
  • hasbi 05.06.2023 14:49
    Tipik haklı olanı dövme çabasına giren bir toplum işte. Şöför binlerce insan taşır nasıl davranması gerektiğini bilir toplu taşımada. Bizim millet herşeyi kendinde hak gördüğündne kendi haksızlığını da göremiyor malesef. Olayı çözmeye çalışacaklarınıa "senin araban mı" diye daha da körüklüyorlar. Yazık.
  • mert 05.06.2023 14:37
    yolcular hepsi bir olup bir avukat tutup,bütün yolcular taksi cagirip taksilerle yola devam edip taksi ücretini bu kendini bilmez otobüs söforundan söke söke almalari gerekirdiki akli basina gelsin
  • Önce Vatan. 05.06.2023 14:28
    herşey güzel oluyor, huylu huyundan vaz geçmez .
  • vatandaş 05.06.2023 13:31
    istanbullu ve Ankaralılar her şeye layık bunlar bence az bile Ankarayı köy halinden kurtaranları, Ankara yapanları desteklemediler.
Daha fazla yorum görüntüle