Ana muhalefet partisi CHP'nin Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerindeki hezimetinin üzerinden 2 hafta geçmesine rağmen ağır mağlubiyetin yankıları artarak devam ediyor.

Ülke TV ekranlarında yayınlanan Dr. Murat Yılmaz'ın sunduğu "Haftanın Raporu" programına konuk olan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki koltuk mücadelesiyle ilgili çarpıcı analizlerde bulundu.

Kurultayda mevcut CHP liderinin kazanacağını belirten Şahin, "Kılıçdaroğlu'nun şöyle bir özelliği var; Türkiye'de girdiği tüm seçimleri kaybeder, parti içinde girdiği seçimleri kazanan bir lider" ifadelerini kullandı.

"CHP'yi Ekrem İmamoğlu'na yar etmezler" diyen Şahin, yerel seçimlerde CHP'nin adaylarında büyük bir sürprizlerin yaşanacağını belirtti.

 

Yorumlar 28 Yorum Var
  • Ali Haydar 13.06.2023 16:13
    Kılıçtaroğlu kalsın. Güldürürken düşündürüyor. Ak Parti lileri güldürüyor, CHP lileri düşündürüyor.
  • HIDIR BUDUR 12.06.2023 13:37
    CHP'nin başına kim gelirse gelsin. Bu topraklarda " Emperyalizm değirmenine su taşıyan bir görüntü" verildiği müddetçeeee hep bu milletten tokat yer..
  • İsmail 12.06.2023 12:20
    Sayın YILMAZ; '' ...AKP İktidarında bir kaset olayı ile rahmetli BAYKAL gitti ve Sayın KILIÇDAROĞLU geldi de ne oldu ki şimdi İMAMAOĞLU gelse ne değişecek.... Böylesine bilgiçlik taslayıp ukalalık yapacağınıza, kaset olaylarına ses çıkarmayan bir İktidar Partisi mensubu olduğunuz için hayıflanmanız gerekmez mi....
  • AHMET 12.06.2023 12:03
    Mustafa SARIGÜL CHP adayı olmalı
  • misafir 12.06.2023 11:31
    ingiliz abd elçileri ne derse o bide pensilvanyadaki iblis şeytan onların dedigi önemli .chp ye oy verenlerin bir anlamı yok .onlarda demiyoki sizin türk düşmanı abd ve ingilizle ne işiniz var diye yazıkki ne yazık ülkeme
Daha fazla yorum görüntüle