Gazeteci Fatih Portakal, kendisini eleştiren gazetecileri "satılık kalem" olmakla itham eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Açıklayamazsanız yazıklar olsun size" dedi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi kariyerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı girdiği 12. seçimi de kaybetti.

Kılıçdaroğlu'nu başarısızlığı nedeniyle istifaya çağıran gazeteciler de kendisi tarafından hedefe konuldu.

Sözcü TV haber bülteninde gündeme dair açıklamalarda bulunan gazeteci Fatih Portakal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, kendisini istifaya davet eden ve eleştiren gazetecileri "satılık kalemler" olarak itham etmesi sonrası tepki gösterdi.

"Cesaretiniz varsa kimi kastettiğinizi söyleyin"

Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu'na hitaben şunları söyledi:

Eğer sizde gerçekten o naiflik varsa kalemini satanlar kimler isim verirsiniz. Ben paramı alın terimle kazandım. Algı yaratıyorsunuz. Kimi kastediyorsanız cesaretiniz varsa söyleyeceksiniz. Ama o cesaret yok sizde. Eleştirmek en doğal hakkımız. Lütfen cesaretli bir liderseniz, kimmiş bu kalemini satanlar açıklarsanız. Açıklayamazsanız yazıklar olsun size. İsim vereceksiniz. Bizim sizi eleştirme hakkımız var çünkü kaybettiniz.

 

 

Yorumlar 176 Yorum Var
  • Kafkaskartalı 14.06.2023 13:57
    Portakal ne oldu yalan mı dediği seçimdede gördük.Kamal başkan olsun diye söylenmeyen yalan kalmadı algı yapılmayan yer kalmadı şimdi kimdi kimdi dersiniz işte böyle acaba benim ismimi de söyliyecek mi diye yandım yandıma düşersiniz ahada böyle.onun içinde Tayyip Erdoğan yok sen varsın sen aynı onun gibi tehdit ederek nasılda hopluyorsun.hadi gidin kumda oynayın Kamal nan.
  • İsmail 14.06.2023 13:50
    CHP bu seçmen tablosuna ne yapabilir ki... Bence yolunu ve ilkelerini değiştirmeden devam etmeli. Toplumlar hak edildikleri biçimde yönetilirler.
  • İsmail 14.06.2023 13:46
    Suç kişilerde olsa KILIÇDAROĞLU çekilir bunu artık öğrenin. Yok diyenlere, 21 yıllık İktidarda olan ve hiç yıpranmadan bir AKP % 52 oy alabiliyorsa bunu nedenini araştırın.
  • meraci83 14.06.2023 13:06
    Yiğidi öldür hakkını teslim et demiş atalarımız. Portakal bey niye celalleniyorsun ki Kemal bey doğru söylemiş.Bence en başta kendini bir çek et bakalım satılık kalem miydin, değil miydin?
  • Romali 14.06.2023 12:52
    Yaaa bu kadar cirladigina göre tabiiki iki fatih sizler. Ve daha niceleri .
Daha fazla yorum görüntüle