CHP yandaşı Enver Aysever muhalif camiayı CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında uyardı. 

İşte adamda "Vefa hariç her şey var" diyen Aysever'in İmamoğlu'nu yerden yere vurduğu eleştirileri;

Ekrem İmamoğlu'nun bana yoldaşlığa bir tane yaraşan tavrını gösterebilir misiniz? İlçe belediye başkanlarının anasını ağlatıyor kibirden. Göreceksiniz çok pişman olacaksınız. 

Ekrem Bey'e davalar açılıyor. Bu davalar açıldıkça Ekrem bey büyüyecek. Davalarda ceza alsa da almasa da büyüyecek. Zaten Kılıçdaroğlu'nu elinin tersiyle itmiş durumda. "Sem kimsin, çekil" diyor saygısızca. Türkiye'ye ben yönetiyorum diyecek. Tanrının seçilmiş insanıyoım. 

"VEFA HARİÇ ADAMDA HER ŞEY VAR"

İmamoğlu Alevi değil, Dersimli değil. gayri müslim değil., adamın cinsel yönelim sorunu yok, amada maşallah her şey var ama bir şey yok: vefa

"KILIÇDAROĞLU SİYASET ESNAFINI YENİLİYOR"

Sahte bir gülümseme, bir takım tavırlar... Zaten siyaset esnafı olduğunuz zaman böyle oluyor. Kılıçdaroğlu kendisi de kasaba politikacılığı siyaset esnaflığı yaptığı için Baykal döneminden öğrendikleriyle, şimdi geldi siyaset esnafına yeniliyor. Neden çünkü adamda vefa yok. Kılıçdaroğlu da hesapsız.

İMAMOĞLU MEDYASI

Medyaya öyle bir tablo kurmuşsunuz ki; Fatih Portakal saldırıyor, Yılmaz Özdil saldırıyor, Uğur Dündar saldırıyor, İsmail Saymaz saldırıyor, İsmail Küçükkaya şinsi, Cafer mahiroğlu teslim olmuş...  Yani sen her şeyi hazırlamışsın.

SEÇİM DÖNEMİNDE HESABI YAPMIŞTI

14 Mayıs seçimlerinde İmamoğlu hesabı yapmıştı; Kemaloğlu kazanırsa Cumhurbaşkanı yardımcısıyım, kazanamazsa CHP'nin genel başkanıyım. Dünyada bundan güzel PR yok. 

Ekrem Bey'in arkasında Karadeniz lobisi var, sermaya var. 

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Abdullah 16.06.2023 13:59
    Hava gazı var balon patladı
  • Mehmet 16.06.2023 13:30
    Al birini vur ötekine. Baba oğul kutsal ruh.
  • Alper 16.06.2023 09:27
    Hepiniz aynısınız. Yiyin birbirinizi
  • 1453 RTE 16.06.2023 00:36
    Bu malum zatta miting yapti bu da başarisiz oldu neyin kafasindalar
  • Bozoklu Turan 16.06.2023 00:14
    Enveeeerrrrr bu sizin mukadder akıbetiniz....!!!! Çünkü hak bir davanız yok işiniz gücünüz yalan dola dübara...!!!! Onun için sen burada yırtındığınla kalırsın....!!!! Ama seni sevme fakat yiğidi öldür hakkını yeme derler ya , o saydığın gazeteci (!) isimler varya ONLARA GÖRE BİR KAÇ TIK YUKARIDASIN...!!!
Daha fazla yorum görüntüle