Terör örgütü PKK elebaşlarından Salih Müslim 14-28 Mayıs seçimleri sonrası Rusya'nın kabul etmesiyle TSK'ya Suriye'de hava sahasının açıldığını, yoğun bir şekilde artık savaş uçaklarının da dahil olduğu operasyonlara hiçbir ülkeden itiraz gelmediğinden yakındı.

Seçimlerden önce Başkan Erdoğan'ın kaybetmesi halinde "özgürleşeceklerini" iddia eden terör örgütü PKK elebaşlarından Salih Müslim'den itiraf niteliğinde açıklamalar geldi.

"ARTIK SADECE DRONLAR İLE DEĞİL SAVAŞ UÇAKLARI İLE DE VURUYORLAR"

Seçimler sonrası Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) nokta operasyonlarıyla ve Mehmetçik'in göz açtırmamasıyla büyük bir sıkıntıya giren terör örgütünde ciddi bir moral bozukluğu olduğu da ortaya çıktı.

Rusya'nın Suriye'de Türkiye'nin savaş uçaklarıyla da operasyon yapmasına izin verdiğini ifade eden Müslim yaşadığı hayal kırıklığını "Yalnız dronlar değil savaş uçakları için de hava sahasını açmışlar. Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye'ye muhtaç. Ukrayna ile savaş, Batı'nın bundan dolayı yıllardır uyguladığı yaptırımlar, ambargolar nedeniyle Rusya Türkiye'ye muhtaç." sözleriyle aktardı.

PKK'NIN GÖZÜ ASTANA ZİRVESİ'NDE

21 Haziran'da Türkiye, Rusya, Suriye ve İran Dışişleri Bakan yardımcılarının katılımıyla düzenlenecek Astana zirvesini işaret eden Müslim "Toplantıda neler kararlaştıracaklar bilmiyoruz ama bir bakıma susmuşlar. Bu yoğunluktaki operasyonlara hiçbir ses çıkmaması gerçekten dikkat çekici." dedi.

"İRAN DA DAHİL HERKES KABULLENMİŞ, ÇIT ÇIKMIYOR"

Teröristbaşı ayrıca "9 Suriye askeri ölmüş, kimseden çıt çıkmıyor. Suriye rejimi bile ses çıkarmıyor. Ruslar da İran da bir şey demiyor. Susmuşlar, Türkiye'nin operasyonlarını herkes kabullenmiş." dedi.

"ERDOĞAN'DAN KURTULURSAK İYİ GÜNLER BİZİ BEKLİYOR" DEMİŞTİ

Teröristbaşı Müslim seçimlerden önce yaptığı açıklamalarda, "Bir an önce faşizmden kurtulsak iyi günler bizi bekliyor diye düşünüyorum." demişti.

Yorumlar 112 Yorum Var
  • misafir 19.06.2023 02:06
    Bu adamı, devlet töreni ile Ankara'da ağırladığınızı bir ak partililer unutur. Gerçek müslümanlar gerçek vatanseverler unutmaz. Ak partililer kandırıldık Allah affetsin diye ayıplarından hemen sıyrılabilirler hiç sorun değil.
  • Neoturk 19.06.2023 01:58
    Eee bunu demedikmi GEBERIN
  • Misafir 19.06.2023 01:28
    Ne demişit Reis ? Topunuz gelin ...! Hepinizi açtıklarınjz çukurlara gömeceğiz, inlerinizi mezarınjz yapacağız.... hadi bakalım, gelsin kurtarsın şimdi Sam amcanız !!!!
  • Ahmed 1 19.06.2023 01:23
    Salih Müslüm o size saldıran asker ve polislerin de yarısı Kürt bunların karşısında Amerika Rusya A B birliği Kimse dayanamaz şimdi henüz ölüm sizi yakalamadan oraları terkedin
  • Kığılı 19.06.2023 01:16
    Salih Müslüm iyi biliyor artık kullanıldıklarını şu anda ölümü bekliyor
Daha fazla yorum görüntüle