Daha önce Cumuhrbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden, seçmeni aşağılayan, seçimlerde Türkiye Komünist Partisi'nden (TKP) İstanbul milletvekili adayı da yapılan oyuncu İlyas Salman sosyal medyada düşen bir videosunda Peygamberimize, sahabiye ve kutsallarımıza hakaret etti.

"Cenazemde imam da Alevi dedesi de istemem beni yıkamadan gömün" sözleriyle 2021'de açıkça hiçbir kutsalla ilişkisi olmadığını ifade eden Salman İslam'ı açıkça aşağıladı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v) Sakal-ı Şerif'ini kastederek "Kılda keramet olsa keçiler peygamber olurdu" diyen Salman ümmetin en hayırlıları 4 büyük sahabeye de saygısızlık yaptı.

Skandal ifadeler kullanan İlyas Salman konuşmasında şunları söyledi:

Kılda keramet olsa keçiler peygamber olurdu. En güzel kıl sevgilimizin kılı, o da yemeğimize düşse midemiz bulanıyor. Yeterki kıl yerine akıl olsun. Sevgili İsrail saçlı aklıyla yönetiyor burayı, ben ona sonuna kadar saygıyla önünde eğiliyorum. Ben herkesin önünde eğilmem, bakın Ömer’in önünde eğilmem, Osman’ın önünde eğilmem. Kim ne derse desin umrumda değil. Laf ile pilav içersen deniz yıkar yağ da benden.

 

 

Yorumlar 536 Yorum Var
  • Vatan 20.06.2023 13:59
    Ölünce sen Anyayi konyayi göreceksin.Rabbimin var VeBüyklügünü göreceksin. Münafik.
  • misafir 20.06.2023 02:54
    Cehennemin dahi hararetinin şiddetinden günde yetmiş kerre ALLAH AZZE VE CELLE HAZRETLERİNE sığındığı VEYL deresi öyle bir cehennem vadisidir ki ,kafir dibine varıncaya kadar yetmiş yıl batmaya devam eder.YÜCE RABBİM CÜMLE EHL-İ İMAN DİN KARDEŞLERİMİZİ Cehennemin çok şiddetli azaplarının olduğu vadi ve derelerinden hıfz-u muhafaza eylesin İNŞALLAH.AMİN.
  • Bozkurt 19.06.2023 23:19
    Cehenneme odun
  • KEL 19.06.2023 22:27
    Cok yazik.
  • Abdullah 19.06.2023 18:25
    Ateşiniz bol olsun cehennemde
Daha fazla yorum görüntüle