Gazeteci Cüneyt Özdemir CHP'deki koltuk kavgasının partililer üzerindeki etkisini CHP'li iş insanı arkadaşının sözleriyle aktardı.

13. seçim hezimetini alan CHP Lideri Kılıçadroğlu'nun tavrı, seçimleer sonrasında başlayan koltuk kavgaları ve medyaya da yansıyan şahsi ihtiraslar CHP'lilerde büyük bir moral bozukluğuna sebep oldu. 

İşte Cüneyt Özdemir'in o sözleri;

İş insanı CHP'li arkadaşımla karşılaştım. Ayaküstü konuştuk çok da büyük işletmesi var. "Ne olarak bu CHP'nin hali" dedi. Ben "O topa girmiyorum artık. Kendi içlerinde tartışıyorlar, kızıyorlar. Artık bizim yapacağımız bir şey yok." dedim. "Yahu bizim şuna moralimiz bozuluyor; Ya seçilseydi bunlar! Bu halerini görünce o kadar moralimiz bozuluyor ki. İyi ki seçilmemişler. Şu hale baktığımız zaman." dedi. 

Bambaşka umutlarla oy vermiştik. Hatta bakıyoruz, ekonomi de fena gitmiyor. Yeni bir kadro kuruluyor. 

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Salo 22.06.2023 14:41
    chp, tarihin gelmiş geçmiş en ahlaksız en korkunc en vahşi katliam şebekesidir.... Çok tehlikeli çok azılı bi İslam ve Türk düşmanıdır chp.
  • İbrahim Alkılıç 21.06.2023 20:40
    Bu chp li milleti iflah olmaz, mantıklı düşünemez. İnşaallah seçilmez deyip gider chp ye mührü basar, kazanmayinca da sevinir. Burada sakın zeka filan aramayın. Bu bir hastalık, tedavisi ahirette.
  • misafir 21.06.2023 20:36
    Sizler çok uğraştınız ama iyiki bu millet sizden daha akıllıki başına gelecekleri görebiliyor.
  • Fidan 21.06.2023 20:32
    Cüneyt başkan gel AKP ye sen iyi adamsın
  • baskan 21.06.2023 17:50
    CNN de bi ekmek buldun topa girip ekmeginden olma
Daha fazla yorum görüntüle