Siyasal iletişimci Ferhat Murat, seçmene tercihleri nedeniyle hakaret eden sanatçıların konserlerini iptal eden belediyelere teşekkür ederek, "Bu millete hakaret ederim, ondan sonra da onların seçtikleri belediyelerden paramı kazanırım.. Öyle bir dünya yok" dedi.

TV 100'de Cansu Canan Özgen'in moderatörlüğünde yayınlanan Özgür İfade programının konuklarından siyasal iletişimci Ferhat Murat, seçim öncesi ve sonrasında seçmeni tercihleri nedeniyle aşağılayan ve hakaret eden sanatçılara tepki gösterdi.

Bu sanatçıların konserlerini iptal eden belediyelere de teşekkür eden Murat, şunları söyledi:

'İNSANLARA HAKARET EDİYORLAR, TEPKİ GELİNCE NEREDE ÖZGÜRLÜK DİYORLAR'

Sanatçılar çıkıyor, gözlük takıyorlar, AK Parti seçmenine küfreden kombini üzerine giyiyorlar, orada siyaset yapıyorlar. Kendi şöhretlerini siyasete koridor yapıyorlar, insanlara hakaret ediyorlar. İnsanlar tepki gösterdiğinde, konserleri iptal edildiğinde de nerede demokrasi, nerede özgürlük diyorlar.

'İNSANLARA VERDİKLERİ OY ÜZERİNDEN HAKARET EDEMEZSİNİZ'

O sanatçıların konserlerini iptal eden belediyeleri de tebrik ediyorum. İnsanları aşağılayamazsınız, verdikleri oy üzerinden hakaret edemezsiniz. CHP'yi ya da AK Parti'yi destekliyorum diyebilir. Bu demokratik özgürlük ne zaman gerçekleşir? Uğur Işılak, Şükriye Tutkun, CHP'li belediyelerin konserlerine çıkarılır o zaman. Bir tane görmedim.

'HAKARET ETTİKLERİ MİLLETİN SEÇTİKLERİ BELEDİYELERDEN PARA KAZANIYORLAR, ÖYLE BİR DÜNYA YOK'

Bunlar şu hakkı ellerinde görüyorlar: Ben bu millete hakaret ederim, ondan sonra da onların seçtikleri belediyelerden paramı kazanırım.. Öyle bir dünya yok.

Hüseyin Turan, tutuyor, mezhep siyaseti yapıyor, Yavuz Sultan Selim'e hakaret ediyor. "Bütün namertlere inat, ilk turda bitmeli" diye tweet atıyor. Kim ya namert? Böyle bir şey olamaz.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Cano 25.06.2023 11:57
    Belediyelerin konser aşkı da nedir yav.
  • Ahmet 25.06.2023 09:54
    FERHAT MURAT tüm düşüncelerimi dillendirdi.
  • Yalan ve Dolan 25.06.2023 01:12
    Paraları tıkır tıkır ceplerine koyuyorlar sonra millete dönüp utanmadan "konseri iptal ettik" diye şişiniyorlar...
  • Abbas 24.06.2023 23:25
    Ağziniza sağlik
  • Murat 24.06.2023 23:04
    Yav sözleşme yapmışsın iptalde etsen parasını veriyorsun. Bu sanatçı müsveddelerini sözleşme yapmadan niye araştırmıyorlar veya araştırdıkları halde niçin sözleşme yapılıyor. Konseri iptal etmeyen belediyeye katmerli olmakla birlikte iptal edenlerede ceza kesilmeli. En önemlisi bu belediye başkanlarını reise refere edenlere en büyük ceza kesilmeli
Daha fazla yorum görüntüle