Haber7

Psikiyatrist Doktor ve yazar Mustafa Merter, psikiyatrist ve psikologların skandal uygulamasını ortaya çıkardı. 

"İNSANLARIN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKA BAKA YALAN SÖYLÜYORLAR"

LGBTİ'li olmaktan kurtulmak isteyen hastalara tedavisi olmadığını ve eşcinselliğin doğuştan olduğunu söyleyen yüzde 90 oranında psikiyatr, psikolog ve terapistlerin olduğunu dile getiren Psikiyatrist Dr. Mustafa Merter, "'Sen böyle doğdun.' Yalan! Bütün bilimsel araştırmalar bunun doğuştan gelmediğini, genetik olmadığını kanıtlıyor. Science dergisinin 2019'daki büyük kapsamlı araştırmasına bakın. İnsanın gözünün içine baka baka yalan söyleyen psikiyatrist ve psikologlar var. Nasıl insan bunlar!" tepkisinde bulundu. 

'TEDAVİSİ YOKTUR' YALANI

LGBTİ'nin tedavisinin olduğunu dile getiren Merter, "İkinci yalan; bunun tedavisi yoktur. Yine yalan! Girsinler Dünya ÇAKOP sitesine! Tedaviden geçmiş olan insanları ve terapist olan insanları görsünler. Bırak sadece bu işten kurtulup evlenmeyi vesaire, bir de terapist oluyor. 'Ben bundan çektim, insanlar çekmesin' diyor." ifadesinde bulundu.

MEDYA TEKELİ ELLERİNDE! İNSANLARI KANDIRIYORLAR

İnsanların kandırıldığını söyleyen Dr. Merter, "Bütün bunlar yokmuş gibi... Medya ve sosyal medya tekeli ellerinde ya! Tam tersi şeyleri söyleyerek insanları kandırıyorlar. Bunları bazen anlatırken o kadar bıkıyorum ki 'imdat' diye bağırasım geliyor. Çünkü öyle bir trajedi ki bu. Bunlar bize yansıyor. Anne babalar perişan, çocuklar kandırılmış." diye konuştu. 

Yorumlar 43 Yorum Var
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 13.08.2023 10:02
    Türkiye düşmanları yabancı ülkelerin işbirliği ile Türkiyede 60 yıllardan buna nüfus ve aile planlaması altında,kürtaj dahil gebeliği engelleyici ürünleri bedava vererek nüfusu durdurmak hatta geriye düşmesi için çalışmalar yapıldı. İstedikleri başarıyı elde ettiler. Nüfusumuz artıştan ziyade düşmeye başlayacak.
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 13.08.2023 09:59
    Bir ülkeyi yıkmak ve yok etmek için savaşa işgal etmeye gerek yok. Aile kavramını kaybettirip evliliği bitir, fuhuşu teşvik et ,ülkenin geleceğinin garantisi çocuk yapmayı bitir birde insanlığın yüz karası sapkınlık LGBT yi teşvik ettiğinde ülke değil, hatta dünyanın geleceği kararıyor.
  • Vatandaş 27.06.2023 09:39
    Dışardan fonlanıyor. O dr.lar da para alıyor bence.
  • Cemal Serbest 27.06.2023 06:53
    Tek Çare Var Oda İSLÂM da.
  • yılmaz 27.06.2023 01:11
    Lanet edenlerin tümünün laneti üzerine olsun şeytan yeryüzünü fesada boğmak, Ademoğlunu yaratıcısına karşı isyan ettirmek için varolduğumuz günden beri durmaksızın çalışıyor.. şeytan ve şeytanlaşmış cehennem varlıkları bizden görünerek bizleri cehenneme müstehak birer esfelessafilin yapmak için neler neler üretiyor. Alemlerin Rabb'ı olan Allah Azze ve Celleye sığınırız.
Daha fazla yorum görüntüle