İstanbul'da sözde onur yürüyüşleri adı altında çocukları ve toplumu sapkınlığa davet eden LGBT üyesi bir grup, İstanbul'un tarihi yapılarından olan Galata Kulesi'nden sözde LGBT paçavrasını açtı.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülere tepkiler büyük tepki çekti.

"SORUŞTURMA BAŞLATILDI"

Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü sapkın LGBT'lilerin skandal girişimi hakkında sosyal medyadan açıklama yaptı. LGBT'li şüphelilerin güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildiği ve haklarında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İşte o açıklama:

"Dün akşam Galata Kulesinde gerçekleştirilen kaçak eyleme güvenlik görevlilerimiz tarafından anında müdahale edilmiş, şahıslar emniyete teslim edilmiş ve ilgililer halkında suç duyurusunda bulunulmuştur."

Yorumlar 69 Yorum Var
  • ASİLBEY@06ÇUBUK 27.06.2023 08:24
    İnsanlığın yüz karası bu ahlahsız oluşuma (LGBT) halk olarak gerekli tepkiyi göstermezsek yarın çok geç olur. Batı kendi benliğini ,varlığını,kültürünü,ülkenin geleceğini bu tür insanlık dışı oluşumlarla kaybetmiş ,şimdi başka ülkeleride kendine benzetmek istiyor.
  • Misafirr 27.06.2023 07:38
    Simdi sira Imamoglunu göndermekde secimle! Sspkinlarin reklam ve sözcüsü olmus adam!
  • Misafirr 27.06.2023 07:33
    Rusyada diktator putin var! Türkiyede olan Erdoganla demokrasi dünyanin hic bir ülkesinde yok! Simdi böyle diyin sonra yakip yikin ortaligi!
  • Kardelen 27.06.2023 07:28
    Lgbt genetik bir hastalık değildir. Türkiye "de psikologların da tedavi de genetik deyip yaygınlasmasına kstkısı mutlaka arastırılmalı. Bu çok tarafı olan proje .
  • Gürsel 27.06.2023 06:03
    Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar , bir gün geziciler , birgün fetö, birgün pkk, birgün Avrupa Parlamentosu , bir gün Amerika biz sağlam durdukça topunuz gelin,vız gelir tırıs gider.
Daha fazla yorum görüntüle