Beyoğlu’nda yabancı uyruklu iki şahıs, iki kadını darp ederek zorla araca bindirmek istedi. Bunu gören iki genç, kadınları kurtararak iki şahsa dayak attı. Ellerinden kurtulup araca binen iki şahıs, üzerlerine sürüp gençlerden birini yaraladı. Dehşet anları hem güvenlik hem de cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Cuma günü saat 00.15 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yabancı uyruklu iki şahıs, iki kadını darp ederek zorla aracına bindirmek istedi. Bunu gören Ömer Furkan Karabaş ve arkadaşı Muhammed Faruk Evin, iki şahsa müdahale etti. Aralarında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gençler, iki şahsa dayak attı. Ellerinden zor kurtularak araçlarına binen iki şahıs, bunu yediremeyince iki gence üstüne aracı sürdü. Gençlerden biri kıl payı kurtulurken, diğeri ise kaputun üstünde bir süre sürüklenerek yere savruldu.

Gencin üzerine aracı sürüp kapıya sürükledi

Yaşananlar hem güvenlik hem de cep telefonu kamerasına yansırken, şahıslar araçla birlikte hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaralı Evin'i yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Gencin hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavisi sonrası taburcu edildiği öğrenildi.

Polis saldırganların peşinde

Öte yandan polis ekipleri de, gençlerin ve darp edilen kadınların şikayetçi olması üzerine çakışma başlattı. Mağdurların ifadelerine başvuran polisi, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Polis yabancı uyruklu iki saldırganın peşine düştü.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Adil 27.06.2023 16:54
    Ülke yol geçen hanı Sanırım bunlar daha iyi günlerimiz Allah yardımcımız olsun
  • yallah söför 27.06.2023 16:45
    mülteciler kaçaklar def edilmeli. kovun artık yeter ya.
  • Bir Hikayem Var 27.06.2023 16:33
    Yaklaşık 2 dakikalık bir görüntü var. Bu iki dakika içinde kadınlara yardım ettiğini öne süren taraftan hiç kimse bir an olsun yerde yatan kadınlara yardımı görünmüyor. Hatta kadınlarla ilgilenen karşı taraftan bir kişiye yumrukla saldırıyorlar. Kavgadan sonra yapılan açıklamalara fazla itibar etmeyin çünkü ben daha doğru söyleyeni görmedim.
  • Arif 27.06.2023 15:25
    Bu görüntüyü görünce ülkenin yolgeçen hanına döndüğü , bu konunun açıl çözülmesi gereken milli güvenlik sorunu olduğu görülüyor. Kanada bile turistlerin 7 sülalesini sorgularken bizimkilerin her gelene geç demesini anlamak mümkün değil.
  • İtidal Lazım 27.06.2023 14:50
    Halkta iki marjinal kesim var: "Herşeyin sorumlusu AKP"ciler ve "Bu sorunu da reis çözsün"cüler. Oysa her sorun Ak partinin eseri değil ve herşeyi çözmeye reis yetişemez ki. Yerel yöneticiler ve halk yardımcı olmalı.
Daha fazla yorum görüntüle