Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin seçimden önce, terörist başı Abdullah Öcalan övgüsü yapmasıyla bilinen CHP'li Merdan Yanardağ hakkındaki eleştirileri sosyal medyada tekrar gündem oldu.

TELE1 kanalında terör örgütü PKK/KCK'nın elebaşıyla ilgili açıklamaları nedeniyle tutuklanan gazeteci Merdan Yanardağ'ın kirli geçmişi konuşulmaya devam ediyor.

Geçen yıl katıldığı youtube kanalında açıklamalarda bulunan Memleket Hareketi'nin Lideri Muharrem İnce, sözde gazeteci Merdan Yanardağ'ın tweetlerini hatırlatarak, CHP medyasını topa tutmuştu.

CHP'nin desteklediği TELE 1'in Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ'a 'Mangır Merdan' diyen Memleket Hareketi'nin Lideri Muharrem İnce, Yanardağ'ın geçmişte attığı rezil tweetleri okudu.

İnce'nin açıklamaları şöyle:

Bu adamın tweetlerine bakın, 'Kürtlerin ayrılmasının ve bağımsız devlet kurmasının bence mahsuru yok önemli olan kurulacak devletin netiliği' mangır Merdan'ın tweetleri devam ediyorum.

"Öcalan bence bu konuda haklı"

'Dinci liberal ve ulusalcılar nedeniyle dürüst bir kemalist tartışması bile yapılmıyor. Öcalan bence bu konuda haklı.' diyor. Ben bu adama para verip oy alacam ha istemiyorum oy filan kardeşim.

Daha beteri var, 'Roket atmak üzereyken vurularak öldürülen saldırgan PKK'lı çıksa bile bu saldırıyı PKK'nın yaptığını söylemek en kolaycı açıklamadır.' Harbiden PKK'lı bu medyanın hali işte bu.

Yorumlar 49 Yorum Var
  • Aşık dermani 30.06.2023 09:23
    Aşık dermani hep diyor tele 1 kapatılmalı bunlar terör reklamı yapan kanun tanımayan vatan hainleri bunları bu memleketten sürülmesi bölücülük için görev almış satılmış hainler bunlar gibi chp de çok var neymiş Atatürkü severlermis yalan pkk yi seven Atatürkü sever mi sahtekar bunlar verin aponun yanına tavla oynasınlar bu adamlargazeteci değiller gazetecinin tırnağı olamazlar
  • kim kimdir 29.06.2023 07:02
    yıllarca onlarla değil miydi Muharrem ince?
  • musa,Degirmenci 29.06.2023 00:46
    Turkiye de ,kemal kiliclaroglu kod adli terörüsten daha büyük turkiye düsmani yok.en asagilik pkk teröstü.
  • Sonsuz Hafıza 29.06.2023 00:41
    İçeride filozof olma fırsatı verdiler sonunda merdaneye. Başarılar. İyi çalış sende filozof ol.
  • Morelli 29.06.2023 00:19
    Suc bunlari konusturanda devlet bunu gormuyormu kapatin nokta
Daha fazla yorum görüntüle