TOGG ile Volvo kaza yaptı, sosyal medyada yayınlanan görüntüler ve yorumlar gündem oldu.

Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili Togg’u kura çekimiyle 20 bin kişi almaya hak kazanmış, geçtiğimiz Nisan ayında da yollara çıkmıştı. 

İLK TOGG KAZASI ANKARA’DA YAŞANMIŞTI

Artık her şehrin sokaklarında görmeye başladığımız araçların ilk kazası 15 Nisan’da Ankara’da yaşanmıştı. Sincan ilçesi Yenikent semtinde direksiyon hakimiyetini kaybeden bir sürücü, yerli otomobile arkadan çarpmıştı.

Kazada yaralanan olmazken, TOGG hasar görmüş ismi açıklanmayan Fiat Palio sürücüsü yerli otomobile çarparak tarihe geçmişti.

TOGG VE VOLVO KAZA YAPTI

Sosyal medyada yeni bir TOGG kazasına ilişkin görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde, yerli otomobil Togg ile Volvo’nun çarpıştığı, iki araçta da hasar oluştuğu görüldü.

Kazanın maddi hasarla atlatıldığı belirtilirken, Togg’a yandan çarpan ve sağlamlığıyla bilinen Volvo’nun ön kısmının büyük hasar aldığı görüldü.

“VOLVO EFSANESİ SONA ERMİŞTİR”

Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve gündem oldu. Kullanıcıların birbirinden ilginç yorumları ise dikkat çekti.

Bazı kullancılar "Volvo efsanesi sona ermiştir" şeklinde ifadeler kullandı.

Yorumlar 79 Yorum Var
  • Halil 30.06.2023 11:32
    İçimizdeki Gavur sevicilere laf yetmez zaten hata arayıp duruyorlar çok boş konuşuyorlar araç tiplerine bakın birkere Tam tersi olsa gene aynı sonuç çıkardı yani volvonunda kapıları göçerdi, genede sağlam bizim araç belli...
  • Burak 29.06.2023 23:54
    Önemli olan yaralı olmaması
  • Yellow rose 29.06.2023 08:04
    Araçlar önden insana çarpmaya ve diğer otomobillerle çarpışmaya karşı darbeyi emerek içeriye ve insana zararı azaltmak amaçlı ön tarafı feda edecek şekilde tasarlanır bu tip kazaların sonucu araçların dayanıklılığı kıyaslanamaz her kazanın kendi dinamikleri vardır görüntüler ölçü değil
  • Ziyaretçi 29.06.2023 08:03
    Ben hiç yollarda togg görmedim.istanbuldayım.
  • Huseyin 29.06.2023 07:49
    Togg sahibine de üzüldüm daha plaka taktiramadan arabası darbe aldı. Artık kaç kişinin gözü kaldıysa Allah büyük kazadan esirgesin
Daha fazla yorum görüntüle