İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,  "Şehidimizin kanı yerde kalmadı" diyerek, Van Jandarma Asayiş Kolordumuzca; Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığımızın emir ve komutasında, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay ve Şırnak İl Jandarma Komutanlıklarımızca; Bestler Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 

Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından, "2 terörist etkisiz hale getirildi, şehidimizin kanı yerde kalmadı. Van jandarma asayiş kolordumuzca; Şırnak jandarma bölge komutanlığımızın emir ve komutasında, Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay ve Şırnak İl Jandarma komutanlıklarımızca; Bestler Dereler bölgesinde ATAK ve J-SİHA desteğinde icra edilen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

Yerlikaya, "Teröristlerin 7 Haziran’da Siirt-Pervari Doğanköy kırsalında bir jandarmamızın şehit edilmesi, bir jandarmamızın da yaralanması eylemlerini gerçekleştirdikleri belirlendi. Operasyonu gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

Yorumlar 21 Yorum Var
  • b.omur 05.07.2023 08:13
    Allah ayağınıza taş değdirmesin, rabbim hep sizinle olsun kahraman ordum...
  • saban 04.07.2023 23:42
    elinize saglik mehmet lerimiz sagolun selamlar
  • Fakirullah 04.07.2023 23:40
    Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah
  • Kaya 04.07.2023 22:09
    Turk askerinin ayagina tas degmesin.yuregimiz rahatladi
  • malkoçoğlu 04.07.2023 21:38
    Biji PKK diyenlere gelsin Heyyttt be Allahınıza kurban JÖH KOMANDOLARIMIZ SİHALARIMIZ İHALARIMIZ artık sonunuz geldi içerdeki hainlere dışardaki düşmanlara kapak olsun.Cesareti olan çıksın alana hadi bakalım Reis boşa demedi topunuz gelin diye bütün terör örgütleri artık sonunuz geldi
Daha fazla yorum görüntüle