CHP'ye verdiği destekle bilinen Ceza Hukukçusu Ersan Şen, Sözcü TV'de katıldığı canlı yayında ana muhalefet partisini yerden yere vurdu. Şen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan karşısında 12. defa mağlup olan Kılıçdaroğlu'na ise özel bir parantez açarak sert tepki gösterdi.

"DÜNYANIN EN BAŞARISIZ MUHALEFETİ TÜRKİYE'DE"

"İddia ediyorum dünyanın en başarısız muhalefeti Türkiye'de" yorumunda bulunan Ersan Şen, "Yazıklar olsun! TBMM'de 400 vekil kaybettiler ya! Sağ muhafazakar kesim halkın oyuna ihtiyaç duymadan anayasa değiştirebilir. Haydi birisi yapamazlar desin karşıma çıksın da boyunun ölçüsünü alayım. Muhalefet engellesin de göreyim bakayım" sözlerini sarf etti.

CHP liderinin 2017'deki referandum hezimeti sonrası koltuğunu kaybetmemek için giriştiği yürüyüş eylemine atıf yapan ve bu defa Ankara'dan İstanbul'a değil de İstanbul'dan Ankara'ya yürüyebileceğini ifade eden Şen, "Atı alan Üsküdar'ı geçmiş" sözlerini kaydetti.

KILIÇDAROĞLU'NU Tİ'YE ALDI: KENDİSİNİ SEÇİM KAZANDI SANIYOR

CHP'nin seçim hezimetini kabul etmemesini de ti'ye alan Şen, "Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimlerinde üstün başarı elde etmiş. Dedim ki görevi yarı yarıya paylaşacaklar eş başkanlık gibi. Sonradan bir öğrendim ki, muhalefet seçim kaybetmiş. Kılıçdaroğlu kendisini seçim kazandı zannediyor, o kadar dünyanın dışında." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 36 Yorum Var
  • konuk 11.07.2023 18:28
    fazla üstüne gitmeyin kendi haline bırakın
  • Altan 11.07.2023 12:36
    Biz bu muhalefetten razıyız…Allah kılıçtaroğlunu chp nin başından ayırmasın…Kemal Dedeeye iyi bakın…dedecimmm…
  • Sermet 11.07.2023 12:28
    Başarısız olduğunu bile bile başarısız lidere oy veren seçmen de türkiyede var.
  • KÜRŞAD 11.07.2023 12:18
    seni koyun postuna girmiş kurt seni sağ muhafazakar kesim ne yaptı sana parti kur siyasete gir boyunun ölçüsünü al diyeceğim ama henüz sakin kalmayı başaramayan adamdan lider olurmu
  • Mehmet hikmet Polat 11.07.2023 12:15
    Sen de o dünyanın dışındasın
Daha fazla yorum görüntüle