Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, uçağın kokpit bölümünde namaz kılmak isteyen pilotlar için düzenleme yapılacağını duyurdu.

Söz konusu gelişmeden rahatsız olan muhalif medya THY'yi hedef gösterdi. Kuveyt Hava Yolları'nda görev yapan Pilot Elif Güveyler, çalıştığı uçaktan görüntü paylaşarak, "Bizim uçuşlarımızda namaz kılmakla ilgili izin gerektiren bir durum yok. Seccadeler hazır duruyor, isteyen de kullanabiliyor" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 55 Yorum Var
  • alper 12.07.2023 20:09
    aferin kız
  • sadece müslüman.. 12.07.2023 19:18
    tepkinin sebebi belli. bilimi yüceltip, tanrılaştıran, dine alternatif gören laik seküler kesim, kendi kaleleri zannettikleri bilimin, teknolojinin tepesinde gördükleri uçak yolculuğunu, hele yönetimine din hükümlerinin girmesini hazmedemiyorlar. alışacaksınız.
  • imam 11.07.2023 21:20
    Namaz kılmayı uçuş güvenliği açısından sakıncalı bulanlara: Peki Uçuş esnasında pilotun tuvalete gitmesi doğru mu, yanlış mı? Caiz mi, değil mi? Dinin hükümlerini herkse çok iyi biliyor. Bir tek din adamları hariç.
  • Misafir 11.07.2023 21:17
    Dini alay konusu yapanlar vatandaşlıktan atılıp ata diyarları Yunanistan'a sürgün edilsinler.
  • Turanic 11.07.2023 21:01
    Kur'an'a uyun, Cubbe ve Sarik takmis Haham ve papazlariniza uymayin! istisnai olanlar haric, Allah'in sevgili kullarini, saygin sahsiyetleri tenzih ederim, kuru gurultu ile her onune gelen Arapca yazilari hadis diye temcit plavi gibi isitip isitip onumuze surenlerden uzak durun
Daha fazla yorum görüntüle