Ana muhalefet partisinde genel başkanlık mücadelesi yeni bir boyuta evrildi. CHP destekçisi gazeteci Levent Gültekin, 14 Mayıs seçimlerinden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine "Adaylığımı engelleme şansım yok" dediğini öne sürdü.

Gültekin, Kılıçdaroğlu'na aday olmaması yönünde çağrıda bulunduğunu ve "Ülke bitti, hiçbirimizin kurtarma şansı yok" şeklinde yanıt aldığını iddia etti.

CHP YALANLAMIŞTI: TÜMÜYLE HAYAL ÜRÜNÜDÜR

Geçtiğimiz gün CHP Genel Merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, iddia edilen diyalogun tamamen hayal ürünü olduğu ifade edildi.

CHP'nin Twitter'daki hesabından "Zorunlu açıklama." ifadeleriyle yapılan paylaşımda, CHP'de makam veya adaylıkların dışarıdan belirlenmediği vurgulanarak "Yorumcu Levent Gültekin tarafından ifade edilen ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile arasında yaşandığı iddia edilen diyalog tümüyle hayal ürünüdür. Cumhuriyet Halk Partisi’nde makam ya da adaylıkları dışarıdan belirleyecek bir güç yoktur. Uçurumun kenarında bir ülkeden, büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kuran kahramanların bugünkü temsilcileri, ülkemizi bugün düştüğü darboğazdan da çıkaracaktır." denildi.

Levent Gültekin ise iddialarını sürdürerek, Kılıçdaroğlu ile yüz yüze gelmeye hazır olduğunu ifade etti.

GÜLTEKİN EL YÜKSELTTİ: KILIÇDAROĞLU'NU BİR EL ADAY YAPTI

CHP destekçisi muhalif isim, iddialarına karşı CHP yönetiminden gelen yalanlamalara karşı bugün yeni bir video yayınladı. "Kemal Bey'i bir el aday yaptı." iddiasında bulunan Gültekin, "Kemal Bey istese de istifa edemez, bakın etmiyor demiyorum, edemiyor." sözlerini sarf etti.

'KILIÇDAROĞLU'NU ÇETELER KONTROL ALTINDA TUTUYOR"

Gültekin sözlerinin devamında şöyle konuştu:

"Bu arada 3 yıl önce Kılıçdaroğlu'nun adaylığıyla ilgili bir organizasyon boşlamış. Tuncay Özkan, Erdoğan Toprak, Enis Berberoğlu eski RTÜK üyesi Onur Konuralp bu dörtlü her hafta kemal beyin evinde toplanıp adaylığını organize ediyorlar. Masayı nasıl kurgulayacağız, liderleri ve kamuoyunu nasıl ikna edeceğiz diye konuştular.

Bunları anlattığım için Halk TV'deki programımı kaldırdılar. Tele 1 bu konuşmayı yaptıktan sonra bir hafta benim için karalama kampanyası yaptı. Sözcü ile anlaştım, programı iptal ettiler reklam yapmalarına rağmen.

Benim anlattıklarım yalansa deli olmam lazım kendimi ortaya neden atayım. Böyle bir açıklama yaptım diyebilir mi.

CHP'de bir çete var, Alevileri kullanarak ihaleleri alıyorlar. Kılıçdaroğlu'nu onlar kontrol altında tutuyor."

Yorumlar 62 Yorum Var
  • devriye 14.07.2023 16:03
    Biz yıllardır söylüyoruz . ..Bu zat belli kuruluşların adamı diye ama kimse inanmadı ve gittiler oy verdiler. CHP abd ve ab ve fötönür arka bahçesidir..
  • derin devlet 14.07.2023 11:34
    Kılıçdaroğlunun proje olduğunu yeni mi anladın? Deniz Baykal'a in dediler. inmeyince KASET çıktı. Fetönün herkes için kaseti vardır. Cübbelinin bile kasetini çıkardı. çapsız bir adamı Erdoğan'ın karşısına çıkarmak DERİN bir gücün planııdır. onu da aynı güç orada tutuyor. Erdoğan'ın karşısında güçlü aday (mesela Deniz Baykal'ı) istemiyor. çapsız biri gelsin işi kolay olsun. talimatlarımız kolay
  • Mesut 14.07.2023 11:31
    Son cümle çok düşündürücü. ABD ve İsrail orta Doğu'da Şiileri el altından desteklediğini biliyorum.
  • ist 14.07.2023 11:03
    Madem her şeyi biliyordunuz neden sustunuz? Vatanı terör örgütlerine peşkeş çekerken neredeydiniz? Belediyeleri hdpkk desteğiyle aldılar sesiniz çıkmadı.
  • Goca GONYALI 14.07.2023 11:00
    hep bir gizem hep bir gizem, kartlarınızı açık oynayın.... hangi else söyleyin....
Daha fazla yorum görüntüle